Du behöver
- 2 dl couscous
- 0.5 st squash
- 200 g champinjoner
- 1 st rödlök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 msk olivolja
- 150 g körsbärstomater
- 1 dl persilja
- 30 g rucola
- 125 g minimozzarella bollar
- 80 g salami
- 80 g parmaskinka prosciutto
- 0.5 st galia melon
Gör så här
1
Tillaga couscousen enligt anvisningarna på förpackningen.
2
Skär squashen i halvmånar. Skiva svampen. Skala och skiva löken. Skala och hacka vitlöken. Fräs alltsammans tills grönsakerna är mjuka i en stekpanna med olja.
3
Blanda couscous, frästa grönsaker, delade tomater, hackad persilja, rucola och mozzarellabollar, och lägg upp på ett fat. Lägg på salami och parmaskinka.
4
Dela melonen och ta bort kärnorna. Skär melonen i klyftor och servera till salladen.