Butternut-squash med granatäpple

Du behöver 1 st butternut-squash 2 msk rapsolja salt peppar 2 msk pumpakärnor 1 dl granatäppelkärnor finns i frysdisken 2 msk hackad persilja Ugn: 225°...

Du behöver

  • 1 st butternut-squash
  • 2 msk rapsolja
  • salt peppar
  • 2 msk pumpakärnor
  • 1 dl granatäppelkärnor finns i frysdisken
  • 2 msk hackad persilja

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skala squashen och dela den på mitten. Skär köttet i bitar och blanda det med olja, salt och peppar. Lägg över på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen, ca 20 minuter.

2
Rosta pumpakärnorna i torr stekpanna. Strö pumpakärnor och granatäppelkärnor över squashen. Toppa med persilja.

Scroll to Top