Burgare à la Caesar

Du behöver 500 g kycklingfärs 1 st ägg 1 msk dijonsenap salt peppar smör till stekning Dressing: 1 dl majonnäs 0.5 dl gräddfil 1 st...

Du behöver

  • 500 g kycklingfärs
  • 1 st ägg
  • 1 msk dijonsenap
  • salt peppar
  • smör till stekning

Dressing:

1 dl majonnäs
0.5 dl gräddfil
1 st sardell
1 st vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
0.5 dl parmesanost riven
1 tsk vitvinsvinäger
salt peppar

Servera med:

hamburgerbröd
romansallad
tomat
bacon stekt
parmesanost

Gör så här

1
Dressing: Blanda majonnäs, gräddfil, hackad sardell och hackad vitlök. Smaka av med dijonsenap, parmesanost, vinäger, salt och peppar.

2
Blanda färsen väl med ägg, senap, salt och peppar. Forma till fyra biffar. Stek på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida. Kontrollera att de är genomstekta.

3
Lägg ihop burgaren med bröd, sallad, tomat, stekt bacon, parmesanost i flagor och dressing.

Scroll to Top