Brödkrutonger med ostkräm

Du behöver 4 skiva vitt bröd eller olivbröd 2 msk rapsolja Ostkräm: 1 dl crème fraîche 100 g blåmögelost t ex St Agur svartpeppar Garnera...

Du behöver

  • 4 skiva vitt bröd eller olivbröd
  • 2 msk rapsolja

Ostkräm:

1 dl crème fraîche
100 g blåmögelost t ex St Agur
svartpeppar

Garnera med:

pepparkakor smulor

Servera med:

glögg

Gör så här

1
Stansa ut ca 3 rundlar med ett mått ur varje brödskiva och stek dem knapriga på båda sidor i en stekpanna med rapsolja. Låt svalna och lägg upp på ett fat.

2
Ostkräm: Vispa samman crème fraiche och blåmögelost. Smaka av med peppar. Klicka teskedsstora klickar på brödkrutongerna och garnera med pepparkakssmulor. Servera med varm glögg.

Scroll to Top