Du behöver
- 300 g smör
- 1.33 dl strösocker
- 2 dl farinsocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 4 st ägg
- 5 dl glutenfri mjölmix Lailas gula
- 2 tsk bakpulver
- 75 g vit choklad
- 100 g frysta hallon
Garnera med:
florsocker
Ugn: 175°
Gör så här
1
Vispa rumsvarmt smör, strösocker, farinsocker och vaniljsocker fluffigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget.
2
Blanda mjölmix och bakpulver och rör ner i smeten. Vänd i hackad choklad.
3
Häll upp smeten i en form, 20×30 cm, klädd med bakplåtspapper. Strö över frysta hallon och tryck ner dem lätt i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen, 40 minuter. Låt kallna. Skär kakan i rutor. Pudra florsocker över.