Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester i Funäsdalen
Sommarsemester i Funäsdalen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2499,00
SEK
Weekend vid havet i Bohuslän
Weekend vid havet i Bohuslän

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Kryssning till Wien
Kryssning till Wien

Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth Passau-Linz-Wien
1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz
3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien
Se hela resans innehåll
4499,00
SEK
Vintersemester i Sälen
Vintersemester i Sälen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
I hjärtat av Karlshamn
I hjärtat av Karlshamn

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Gör så här
  1. Skiva auberginen och strö salt över skivorna.
  2. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en kastrull med olja. Tillsätt tomater och tomatpuré, och koka ihop i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Torka av auberginskivorna med hushållspapper och stek dem i en stekpanna med olja.
  4. Varva aubergine och tomatsås i en form. Häll på ostsås och strö över ost. Gratinera i 30 minuter. Servera med sallad och yoghurt.
Smaklig måltid
Foto: OLOF ABRAHAMSSON
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog