Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Krogsemester i Danmark
Krogsemester i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag/buffé
1449,00
SEK

Hej . tassar in här och säger hej.

Publicerat: 8 november 22:20
Taggar: öga färg

 Nu har det gått lång tid igen, sen jag bloggade något, det går trögt att blogga och berätta något.Katterna Sara och Maja mår bra, och jag mår bra. Här är det snart mattes födelsedag, hon blir 60 år, Då får vi jama för fullt här.Då ska det ätas Kräftor, kanske att vi får vara med och smaka på det. Matte är inte snål. Kräftor är en så god delikatess, så man kan äta hur mycket som helst av det. Det vattnas i munnen på mig. Vilken solig Augusti det blev, och varmt ibland. Den efter längtade solen kom till sist. Så på med solglasögonen nu. !!!  Jag har 2 fina lugna katter ,vi trivs tillsammans ,och har det toppen hos matte. Till sist, vill jag säga, Tänk fina tankar och var rädd om ditt djur. Hej då. 

My klöspelare till katterna.

Publicerat: 30 juli 2013

Kyss Katterna har fått lite sysselsättning  med en ny klöspelare,och på den hänger en grå råtta.Så kan dom ligga uppe på klöspelaren också.Mjuk och fin att ligga på. Då har dom lite att göra, och inte bara ligga och sova bort hela dagen. Den råttan får fart på katterna, det är roligt att titta på dom, när dom försöker ta tag i råttan. Så mår katten bra av syssel sättning också. Det är så tråkigt för dom att bara äta och sova- Köpte klöspelaren i dag, och den var inte dyr heller. Kan sätta in bild på den senare till fälle. Ja nu har mina katter något att roa sig med.Skrattande Hej då.alla katt vänner.

Katterna njuter av massage på huvudet.

Publicerat: 6 januari 2013
Taggar: läsa klicka

Kyss Jag brukar massera katternas huvud ibland, och dom njuter av det..Jag vet inte om katter kan ha huvudvärk?? kanske. Så lite betyder så mycket. Men jag ser att dom njuter av massage på huvudet....Dom vill själva att jag gör det.

Katten fyller 1 år.

Publicerat: 8 januari 2012

Flört  På torsdag fyller min katt 1 år, då är hon ingen katt unge längre. Hon är en blandras katt, hon har 3 fina raser i sig, Hon är en tyst och lugn katt, jätte trevlig. Hon har 2 katt kompisar också. Vad ger man en katt som har födelsedag???? det får bli extra god mat till henne. Hoppas hon får vara frisk och leva länge. Hurra Hurra för katten.Flört

Katten och jag.

Publicerat: 1 juli 2011
Taggar: färger, glasögon, ögon

Oj ser att det var längesen jag skrev ett blogg, inlägg, det är dags att skriva nu. Jag har en gullig , fin kattunge på 7 månader, och hon är härlig, och busar hela dagarna. leker , springer i lägenheten, och har bara roligt. Katter har väl inga bekymmer, som vi människor, dom lever bara livet. Det blev lite livat hemma nu med en kattunge, här som alltid är så tyst. det är så roligt att se henne leka. Hon har sällskap av en annan katt 4 år, men hon är så lugn och tyst, och bara tittar på. leker inget. Att ha djur, det kan göra så mycket, när man lever ensam. det är betydelse fyllt, och ett gott sällskap. Kattungen är det minsann liv i hela tiden. Sen , när hon har lekt och sprungit, blir hon så trött , och somnar. Det är härligt med djur,

Senast inloggad: 24 aug 19:45
Bor i: Värmdö
Födelsedag: 24 aug 1955

Nya handarbeten

handledsvärmare 4 okt 2015 17:32 Annettan
Sockor 4 okt 2015 07:41 Strumpnisse
Pläd 4 okt 2015 07:02 rmhenriksson
Mössa och sjal 2 okt 2015 10:08 Domnarvsdam
Grytlappar 29 sep 2015 21:40 rmhenriksson

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog

Efterlysningen

Tappat kontakten med någon? Sök bland våra efterlysningar!

Tarottorget

Vill du veta vad framtiden bär?
Vi finns på Google+