Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2749,00
SEK
Weekend på skönt strandhotell i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
1249,00
SEK
Minisemester under sommaren på skönt strandhotell i Danmark

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
1799,00
SEK
Sommarsemester på skönt strandhotell i Danmark

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2999,00
SEK
Bland bergen i Österrike

7 övernattningar
7 x frukostbuffé
1 x kaffe & kaka
Se hele opholdets indhold her
3049,00
SEK

Dagshoroskop
Torsdagen den 17 april
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Var försiktig med vad du gör i din kärlek nu, men var ändå inte rädd för att ta egna initiativ. En ny romans nu ger dig inte mycket i utbyte. Nu gäller det nog för dig att vara väldigt sparsam med vad du ger ut dina pengar på. I spel vinner du inte mycket, här verkar pengar osäkra.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Ditt idoga sätt gör att du nu får det bättre i arbetet, berättar stjärnorna. Du är en god kamrat och ditt leende segervisst. Din livskraft är stark. Pengar är bra att ha och nu kan det vara så att du får extra mycket av den varan. Du kan ha vinstchans vid köp av en lott, och det gör dig extra glad.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Det är inte din bästa dag i kärlek. Du är lite grinig och långt ifrån romantisk. Spegelbilden är din bästa vän. Att förändra i kärlek är att förlora. Nu kan du ha den stora lyckan att vinna i ett spel. Drömmar förverkligas och du får lyckan att bli rik. Spel på Keno eller köp av en lott är bäst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Arbetar du med att sälja så får du lycka med din dag. Du tycks vara hjälpsam och kvicktänkt snäll. Friskheten lyser om dig i bästa tappning. Det är något som du säljer för pengar kommer till dig. Du behöver dem till räkningar och kan betala en del. Men det räcker inte till spel, så avstå.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Knyter du nya kontakter i arbetet, så ger det dig fin framgång och blir till en gladare miljö. Känner du av trötthet så är det nog bara tillfälligt. Drömmer du om en spelvinst så kan det bli en sanndröm. Tro på dig själv så kan du vinna så att du får råd att inhandla det du drömmer om.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu finns lyckan hos dig och ger dig glädje och rar kärlek. Din kärlek är så ren och äkta, och du är en sann vän. Men var ändå diskret i kärlek. Det kan vara sämre ekonomiskt för dig nu så var sparsam och öda inte slantarna utan tänk dig för först, ingen spelvinst tycks vara aktuell för dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du kan få höra positiva ord om dig själv. Man finner dig duktig, och sprider därför kärleksfulla ord om dig. Du är omtyckt för ditt så vänliga sätt. Reseutgifter verkar du få ganska så stora nu, så spara där du kan och var försiktig med din köplust. Spel ger inte någon storvinst, så var sparsam även där.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du kan komma att få tur genom en förändring i ditt arbete. Det bör vara roligt i arbetet och du verkar vara på ett strålande humör. Du är en tillgång. Stjärnorna talar om att du har en lugn och fin dag för din ekonomi. Det ekonomiska bör vara tryggt och bra, men det blir ingen spelvinst att skryta med.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Får du resa i arbetet så kan det betyda lycka för dig. Du kan även få idéer som ger dig fint resultat. Din livskraft ska vara av bästa sort. Nu kommer du att få möta nya ansikten, och de kontakter som du gör i dag kan utvecklas till lyckligt fin vänskap. Du har framgång även i kärlek.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Visst är det romantik som kommer till dig nu. Här kan du också göra en trivsam bekantskap och du bör få det rart. Kärleken är nu din bästa vän. Pengar kan komma till dig, och du stoppar dem med glädje på dig. Det kan gälla något som du tidigare sålt eller levererat. Spel ger ingen vinst.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Var glad över att just du är så positiv. Du är ett fint föredöme i arbetet då du sprider en positiv atmosfär runtomkring dig. Sund är du. Tänk dig noggrant för innan du gör dina inköp, för det kan bli dyrt för dig. Spel tror jag inte ger vinst nu, så avstå och spara dina pengar.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar. Det mesta som sker kring dig är vänligt, så rart det bör du ha det - och romantiken frodas. Var försiktig med de pengar som du har, och investera inte i onödan. Jag tror inte att du har turen på din sida i spel. Här gäller det att vara försiktig.
Annons