Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Krogsemester i Danmark
Krogsemester i Danmark

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
1899,00
SEK
Krogsemester i Danmark
Krogsemester i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Höstsemester i Sälen
Höstsemester i Sälen

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x smörgåspaket (gör själv)
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Sommarsemester i Sälen
Sommarsemester i Sälen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x smörgåspaket (gör själv)
Se hela resans innehåll
2249,00
SEK
Nordtysklands praktstäder
Nordtysklands praktstäder

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK

Dagshoroskop
Tisdagen den 29 juli
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
En fin dag bör du ha nu i allt som rör kärleken. Du ska vara omtyckt och kan få ett förslag om att bli invald till en förtroendepost. Du är omtyckt. Nu bör ditt stjärntecken höra till de lyckosammaste när det gäller pengar. Tiden verkar vara lyckosam så du kan ha lyckan att få vinst med spel.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Visst är rutiner bra, och nu ger det nog dig bästa utdelningen att hålla dig till just rutiner. Även om du studerar så är rutiner bäst. Har du någon du verkligen tycker om så visa det för vederbörande. Säg som du känner, så försvinner allt tvivel. Den sanna kärleken är din bästa vän.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Det är inte alltid man blir uppvaktad, men nu är det dags. Någon blir förtjust i dig och det tycks rätt, så det finns en chans att du blir populär. Jag tror varken på stora utgifter eller stora vinster i spel för dig. Så det är nog bäst att du nu bara unnar dig det du måste när det gäller inköp.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Nu bör du få presenter, det kan vara din vän som överraskar dig och det är för att du är en sådan fin kamrat. Romantiken finns där, men är inte som bäst. Här kan du få duka upp till fest, och det blir verkligt trivsamt i din miljö. Ekonomin klarar du bra, och du kan få vinst om du testar ett spel.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Visst är det rätt att förnya sin kärlek, men nu bör du ta det lite lugnt med romantiken och vänta med nya erövringar. Bäst har du det utan romantik. Nu är det en bra dag att bjuda till fest. Det verkar som att du får fin lycka, då stjärnorna tror att du kan få en spelvinst. Det tycks även trivsamt för dig.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Arbetsmiljön ska tydligen genomgå en viss förändring där du är. Det måste bli spännande för dig med allt nytt som det medför. Du är omtyckt. Romantiska inslag bör du märka av. Trots detta så kan du vilja vara mer för dig själv. Kärleken finns där, men det är rätt att vara försiktig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du gör mycket nytta och är en flink arbetsmyra. Arbetet ger dig framgång, du har ett medryckande sätt och kolleger trivs med dig. Du har god hälsa. Romantiskt och rart tryggt, det ska du ha det. Det kan också bli tal om ett bröllop med fest och pompa. Bjuds du så gå och umgås i trevligt sällskap.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Det kan vara så att du nu inte tycker att du får så värst mycket uträttat på arbetet som du önskat. Se till att du får vila, och unna dig avkoppling. Här är det som vanligt med din ekonomi, och det gäller att vara snål med utgifter. Spel tycks inte löna sig. Var istället fast beslutsam att spara.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Har du ett arbete som gör att du reser mycket så kan det under dagen betyda att du får det än bättre. Framgångar blir som bäst just genom resor. Vill du investera i en dator så tror jag att du får lycka med den. I spel däremot tror jag inte att du får vinst. Här gäller att vara sparsam.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nu kan du få den uppvaktning av en vän som du länge hoppats på. Det romantiska är verkligt bra för dig nu i dag, och vännerna trivs bra med dig. Något som har med ett kontor och löner att göra tror jag ger dig fin tur, men i spel vinner du inte mycket. Stjärnorna tror på en förbättrad ekonomi.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
En ganska så vanlig dag för dig i ditt arbete, där du dock trivs fint och det är ju huvudsaken. Att börja motionera mer kan vara det rätta för dig. Det är lugnt och stillsamt på kärlekens område. Jag tror att du trivs bäst med det. Men får du chans att gå på fest så får du chans till ny romantik.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Var nu lite försiktig med allt som berör romantik under dagen. Irritationer är möjliga, men onödiga. Var noggrann med ditt ordval. En fin dag bör du ha nu vad det gäller din ekonomi. I spel så tror jag inte på någon stor vinst, så var försiktig. Bäst är nog att inte spela alls.