Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Dagshoroskop
Måndagen den 24 november
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Var bestämd i det du vill ha till din fördel i arbetet, för annars kan här bli förändringar. Du är en tillgång, låt gärna kolleger få vetskap om det. Visst är dagen klart kärleksfull för dig, speciellt ditt leende kommer att ge dig framgång. Så var dig själv och le, det ger dig kärlekslycka.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Inte den bästa dagen för dig att satsa på ett nytt arbete. Det tycks som om du har det bäst där du är. Stressa inte, utan ta det varligt nu. Det är möjligt att du har det jobbigt i din kärlek, men bjud din vän på en festmåltid så blir allt bra igen. Du är en vinnare i kärlekens lotteri.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Arbetet kan kännas lite monotont, men det är även tryggt. Du är klok, för du inser att alla inte kan ha framgång. Motion gör dig glad. Du kan få överraskande pengar till din börs, här verkar allt vara till din fördel. Men för att vinna i spel behövs mycket tur, och det har du inte nu.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Glada vänner i rar gemenskap ger dig en trivsam dag. Det du gör i kärlek blir till lycka. Du är en lyckans fe i denna så romantiska dag. Det kostar dig mycket att leva, så passa på att tacka ja om du bjuds till fest. Chansen till vinst i spel tror jag är liten, så bäst är att spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Kommer det att talas om att du ska börja resa i ditt arbete så tror jag att du skulle trivas med det, så arbetar du med resor får du lycka. Du har en blomstrande tid i kärlek och romantikens sol lyser över dig, så gläd dig åt dina sköna stunder. En resa i kärlekens tecken blir lyckad.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Blir det irriterat på ditt arbete så är det bäst för dig att säga din åsikt, och låta det stanna vid det. Den hyggliga hälsan är din bästa vän. Du kan bli bjuden till fest, och du har råd att ge värdfolket en lyxig gåva. Dagen är generös mot dig, men vinst i spel ser inte stjärnorna.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du bör nog vara försiktig med vad du gör i ditt arbete så att du slipper onödig kritik. Diskretion är ordet för framgång. Var rädd om dig och vila. Något som du hoppats på en längre tid kan nu bli verklighet. Det kan ha med ljuv romantik att göra, men även umgänge med vänner är positivt för dig.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Ett erbjudande kan komma med förslag om förändring i ditt arbete, men jag tror att det redan invanda blir bäst. Vila och koppla av så mycket du kan. Att låna ut slantar är inte någon bra idé. Spar allt för dig själv, och spela inte bort dina slantar på lotterier. Vinstchansen i spel är nu dålig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Det kan vara just du som får ett erbjudande som gäller om något nytt. Det kan vara mycket bra, och smickrad blir du. Du håller dig frisk och kry. Var försiktig med dina pengar och investera bara i det du måste. Vill du spela nu så ger det bara en mindre vinst. Spela inte med någon större insats.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Utbildning inom allt som har med data att göra kan komma på tal i ditt arbete. Förkovrande och bra för dig! Trötthet besvärar dig inte. Nu vill man dig verkligt väl och det talas om att du får bättre ekonomi. Du kan ha lyckan att vinna i spel där två rader på lotto kan ge vinsten.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig. Här ska det inte finnas någon brist på pengar, det talas om god ekonomi för dig. I spel tror jag att hästar ger vinst, men vinst genom en liten insats.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Något som har med utbildning och data att göra kan komma att erbjudas dig. Med ditt sunda sätt kan det bli verkligt bra. Hälsan ska du klara bra. Nu får du bättre utdelning genom utbildning än att låta kärleken dominera. Bästa kärlek får du av dig själv, så ta det lugnt med kärleksinviter.