Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Fjällvandring i Norge
Fjällvandring i Norge

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
3399,00
SEK
Sommarsemester i Jönköping
Sommarsemester i Jönköping

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
2549,00
SEK
Minisemester i Jönköping
Minisemester i Jönköping

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Weekend i Jönköping
Weekend i Jönköping

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1049,00
SEK
Sommarsemester på danskt strandhotell
Sommarsemester på danskt strandhotell

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK

Dagshoroskop
Tisdagen den 28 juli
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
En tid med mer att göra i ditt arbete kommer nu. Du klarar det mesta, och det till belåtenhet. Du verkar vara frisk och gläder andra. Glädjen är stor för dig i dag när det gäller din ekonomi. Nu kan du ha glädjen att få vinst om du prövar ett spel, och stjärnorna tror mest på lotto.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Något som ändras i ditt arbete nu kan få dig på ett sämre humör. Det är ändå till din fördel och du tycks så sund. Humöret är dock inte ditt bästa. Nu har du tydligen den rätta känslan för att tjäna pengar. Här bör din börs fyllas utan problem. Ingen vinst på spel, men ekonomin ska vara trygg.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Det blir en del förändringar på ditt arbete och det bör vara till glädje och förnöjsamhet. Dig gillar de flesta, mycket för att du är så sund. Extra pengar kan komma till dig nu. Om det är genom en gåva eller genom spel vet jag inte, men bäst av spelmöjligheterna ska vara att köpa dig en lott.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det kan vara just du som får ett erbjudande som gäller om något nytt. Det kan vara mycket bra, och smickrad blir du. Du håller dig frisk och kry. Det finns många chanser till stora pengar och nu kan det vara din tur att vinna. Chansen till vinst bör vara god i spel. Bästa spel ska vara tips.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Går du och väntar på besked om ett arbete som du önskar få, så kommer ett positivt svar på det. Din livskraft är stark, och du klarar dagen fint. Vackra romantiska ord kan du få höra, det är så rart så jag hoppas att det verkligen blir så. Du kan få det kärleksfullt, och det är du väl värd.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Att föreslå förändringar i arbetsrutinerna är nu det rätta för dig, du kan få en eloge. Ditt så positiva sätt får andra att känna beundran för dig. Ingen stor spelvinst tror stjärnorna att du får. Det är bäst att spara pengarna och unna dig själv en gåva av bästa sort, det är du verkligen värd.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Ett möte av något slag där många för dig okända människor vill vara med dig kan nu bli början på en ny romans. Vill du nytt i kärlek så har du chansen. Nu kan du få tur med pengar. Bättre inkomst kan det bli tal om, men inte genom spel. Stjärnorna talar om en stabil dag för dig och förbättrad ekonomi.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Har du med barn och utbildning att göra i arbetet så är du dagens vinnare. Du får höra uppskattande ord av just de små, så du är en skicklig pedagog. Det kan bli tal om att just du ska få extra gott om pengar. Det är genom extra arbete som du får det bättre. Men spelvinst får du inte nu.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Ett fint erbjudande som gäller arbete kan nu komma till dig. Det kan göra dig rådvill, men det är smickrande för dig och valet är ditt. Hälsan är god. Nu kan det vara till ett barn som du köper en present, och det bör ge stor glädje till er båda. Spel ger dig inte vinst, så bäst är att låta bli.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Har du med fordon att göra blir du framgångsrik. Du kan få framgång genom försäljning av något slag, så arbetar du inom detta är du en vinnare. Nu tror i alla fall stjärnorna på att du ska kunna ha gott om pengar. Du kan också öka din inkomst, men inte genom spel. Här är bäst att avstå spel.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Nu kan du vara inne i en cirkel av avundsjuka. Det gäller att du är observant på omgivningen och noggrann i ditt arbete. Din livskraft ska vara stark. Någon vill ge dig en gåva, och är du diskret i val av present så får du det du vill ha. Någon spelvinst verkar du inte få, så kanske ska du avstå från att testa.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Nu kan du börja tro på bättre tider, för här får du höra positiva ord och idéer om ditt arbete. Hälsan är härligt frisk och du är en snäll människa. Det blir tal om att investera i något som har med en resa att göra. Men när det gäller spel så bör du vara snål. Här gäller att spara dina pengar.