Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Schleswig-Holsteins idyll
Schleswig-Holsteins idyll

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Weekend i Stockholms skärgård
Weekend i Stockholms skärgård

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Sommar i Stockholms skärgård
Sommar i Stockholms skärgård

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2149,00
SEK
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x middagsrätt inkl. sallad
Se hela resans innehåll
2099,00
SEK
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x middagsrätt inkl. sallad
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK

Dagshoroskop
Tisdagen den 03 mars
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nu verkar du bli på ett strålande fint humör när det gäller ditt arbete. Det kan ha med en befordran att göra och du tycks vara värd det. Sund är du. Ditt trygga och harmoniska lugn är det som nu ger dig den bästa kärleken. Familjen är den raraste för dig, så njut av de dina och krama om varandra.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Med familjen får du bästa glädjen, låt lugnet råda. Att ändra i kärleken nu är nog inte positivt. Det bästa är att låta rutiner få råda i kärlek. Nu tycks du duka upp till fest i din bostad. Allt verkar vara bra och tryggt med din ekonomi, och nu kan du ha lyckan att få vinna på lotto.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Vänskapen till dina vänner blir mer intensiv och du får uppleva lite överraskande inslag. Någon i din krets tycker om dig, så njut av detta. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta dig en del. Vinstchansen i spel är just nu dålig, spela bara om du känner att du måste.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det verkar som om festligheter väntar dig i arbetet. Det låter spännande, men är nog tillfälligt. Trevligt blir det i alla fall, och din hälsa är sund. Nu kan det vara rätt tid att investera i något som har med en dator att göra. Det verkar bra för dig. I spel är du däremot inte lika lyckosam.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du har ett behagligt och positivt rart sätt, och de dina kommer nu att visa dig sin stora uppskattning. Kärleken bör trivas hos dig. Du har bra sinne för vad du ska göra med dina pengar. De kan förränta sig väl, och värdepapper kan ge tur. Obligationer är bäst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
När det gäller affärer och arbete så är det inte den bästa tiden för att ändra eller köpa nytt. Nej, här gäller att rutiner är bäst. Stressa inte. Här kostar en fest dig lite väl mycket, men du har nog roligt så det bör vara dig väl unt. Vinstchansen i spel är dålig, så undvik spel.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du vill aldrig lägga av med att arbeta, och flitens lampa lyser så idogt där du är. Du är frisk och stark som en klippa. Du är den sundaste av alla. Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Även om du känner dig trött så tror jag att det är bra med ditt jobb. Du klarar det mesta, och blir du bjuden till fest så kan du få fin inspiration. Nu skulle du gå in för att skämma bort dig själv. Bästa kärleken får du av barn och familj, så umgås med dem. Romantiken är inte på någon högre nivå.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Här ska du få en trevlig dag inom arbetet, det kommer att kännas bra nästan allt vad du gör. Sysslar du med vård av något slag så får du framgång. Nu kan du få ett fint erbjudande och det kan ge dig mycket bra ekonomi. Men vinner du i spel nu så har du stor tur. Bäst är att inte spela alls.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Även om du har en vän vid din sida så kan du komma att tycka att det verkar tomt, men det är bara en positiv vila du får nu från allt vad kärlek heter. Visst får även du räkningar, men du klarar dem. Någon ger dig en idé till förbättrad ekonomi. Det kan vara värdepapper, och obligationer är bäst.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Du gör fina affärer som ger framgång i arbetet. Även juridik ger dig tur så gäller det avtal eller andra tvister så får du rätt. Friskheten dominerar. Det kan vara genom en försäljning som du får extra slantar. Du kan få det bättre ekonomiskt nu. Vinner du i spel så är det bara en liten vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Har du med sjukvård att göra så är det just för dig som dagen ska vara som bäst. Känslan av att hjälpa är stor just nu, och du för glädje med dig. Nu kan du vinna framgång genom att lösa ekonomiska problem åt andra. Det ger även dig en vinst, men i spel vinner du inte. Så spara för bästa ekonomi.