Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Weekend i soliga Karlstad
Weekend i soliga Karlstad

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagsfika m. hembakat & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester i soliga Karlstad
Minisemester i soliga Karlstad

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe m. kaka & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Legendariska Kühlungsborn
Legendariska Kühlungsborn

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Dagshoroskop
Torsdagen den 23 oktober
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Din intuition tycks vara på träffsäkert humör för här kan dina åsikter om andra och deras kärlek besannas. Men din egen kärlek förstår du dig inte på. Du bör ha en god slant i din börs, men spar den ytterligare en tid så klarar du dig bra. Snåla i spel. Här kommer ingen spelvinst.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Vänligheter i större mängd tycks komma till dig. Det kan bli romantiskt och dessutom väldigt äkta. Du är en älskad vän till någon. Chans till fint inköp kan komma nu. Du kan ha turen att få fin rabatt på priset om du köper, det är där vinsten finns. Men i spel syns ingen vinst.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
En tjänst kan komma att dras in på ditt arbete. Troligen så gäller det inte dig, men du bör vara noggrann med arbetet. Hälsan klarar du bra. Du bör ha en bra ekonomi, men du tycks också dra på dig en del höga räkningar. Var försiktig med pengar, och spara om du kan. Spel ger ingen vinst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Arbetar du med barn så verkar det riktigt fint och det är just arbete med barn som blir bäst. Barn älskar dig och de ser i dig en sann och härlig vän. Ekonomiskt bör du ha en stabil och fin dag. Det kan också bli så att du vinner en slant i spel på hästar, så lyckan håller sin hand över dig nu.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Uppvaktning och gåvor kan du få uppleva nu och du strålar som en sol av lycka. Kärleken bör vara helt till din fördel, ja, till och med lyckosam. Visst ska du spara dina pengar, för nu kan det kosta väldigt mycket att leva. Några vinster i spel tror jag inte på. Här gäller att du är sparsam.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Det är nog bäst att inte ändra på för mycket i arbetet. Rutinerna är tryggast och bäst för dig. Med din hälsa verkar allt väl, så njut av din dag. Nu bör du få det trivsamt. Du kan bli bjuden till en glad fest, man tycker om ditt så öppenhjärtiga sätt. Du får en dag med rar kärlek.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Nu ska du visa uppskattning för det arbete du har på ett lite mer öppet sätt. Det verkar vara konkurrens för att få arbete, så njut av din tjänst. Solen kan hitta fram till dig och ditt hjärta. Det bör vara så att din kärlek blir på sitt raraste humör. Dagen är rar för dig om du så vill.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
En resa kan du komma att göra nu, och den kan bli rart romantisk för dig. Kärleken är på ett strålande rart humör, och du är dess mål. Det verkar bra för dig och din ekonomi nu, och det tyder på att du lyckas göra bra inköp och sparar pengar. Snåla i spel och gör inga spelinsatser.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Du som har jobbat så mycket är mer än väl förtjänt av lite ledighet. Du är väl meriterad för den tjänst du har och du har goda idéer i arbetet. Inga förändringar verkar du få i kärleken. Men dagen kan ge dig glada och trivsamma överraskningar. Man trivs hos dig, då du anses vara en snäll vän.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Även om det finns glädje i ditt arbete så tror jag inte att så mycket förändras för dig. Hälsan ska vara bra, och din livskraft stark. Någon förändring tror jag inte kommer att ske för dig i kärlek. Och tur är väl det, för du trivs fint som det är. Dagen blir bäst i hemmets miljö.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Någon kan försöka påverka dig att klaga på något som gäller ditt arbete. Glöm dock inte bort att hålla på din egen åsikt. Du är vid god vigör. Fina erbjudande kan komma till dig, fast jag anser inte att det är något som du kommer att fastna för. Var sparsam med spel. Ekonomin verkar vara trygg.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Något kan nu förändras i ditt förhållande och det bör vara bra för dig. Du kan också få en invit till ny kärlek. Du måste bara ha det kärleksfullt. Postbesked kan komma om pengar till dig och du bör bli så glad. Det kan komma som en överraskning för dig, men det är ju mycket välkommet.