Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Weekend i soliga Karlstad
Weekend i soliga Karlstad

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagsfika m. hembakat & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester i soliga Karlstad
Minisemester i soliga Karlstad

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe m. kaka & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Legendariska Kühlungsborn
Legendariska Kühlungsborn

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Dagshoroskop
Söndagen den 26 oktober
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
En enkät om jobbet kan det vara som nu kommer att diskuteras. Det är nog till din fördel att delta i den och du verkar så sund. God hälsa har du. Här kan du få uppleva en kärleksfull och friande flört. Visst ska du bli glad, men du behöver ju inte kramas för det. Men du har framgång i kärlek.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Du måste ha det trivsamt i ditt arbete. Du utstrålar glädje, och allt verkar så positivt bra runt om dig. Du är härligt glad med en god hälsa. Nu kan det vara många som vill besöka dig och det kan tyda på att du är populär. Du utstrålar fin glädje. Romantik kan du få av bästa sort.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Något som har med en ordbehandlare att göra kan komma att ge dig problem. Men du bör vara teknisk och löser nog det hela. Du är vid god hälsa. Chansen finns att du i dag blir bjuden till en fest med rart inslag. En romantiskt och fin dag för dig, så bara njut av din så stigande popularitet.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Även om det tycks lockande att byta till en ny tjänst som nu annonseras ut, så tror jag inte du har lyckan att få den. Men stark i hälsan är du. Allt vad du gör för dina vänner verkar nu bra. Det kan dock bli jobbigt för dig med all rar omtanke som du får nu. Men härligt är det att vara omtyckt.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Var offensiv och visa gärna dina åsikter öppet. Säg till din vän att du är lycklig i er gemenskap, för dina ord kan förtrolla andra till kärlekslycka. Nu kan du duka upp till fest, och du firar tydligen en framgång. Spel kommer att göra dig lycklig, så du kan få en vinst - men även avundsjuka från andra.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Visst är det rart med romantik och vänligheter. Stjärnorna tror att ditt tecken ska få uppleva detta, så njut av dig själv. Kärleken vill bo hos dig. Tänker du göra inköp så bör du vara försiktig. Din ekonomi mår bättre av att få vila från utgifter nu. Inte heller i spel verkar du få någon vinst.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du bör nu använda dig av hela din diplomati, för här kan det vara så att irritationer annars lätt uppstår. Rutiner är det bästa inom arbete. Du gör en positiv förändring i din bostad. Din ekonomi blir bra, men någon spelvinst verkar inte vara aktuell för dig. Att spara pengarna är bäst.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Arbetar du med sjuka människor så är just den här dagen en dag som blir din lycka. Du är frisk och sund, och andra kan tänkas ge dig gåvor. Dina pengar ger dig tur, och det kan vara genom en idé som du tagit ur en tidning om spel. Ett spel på lotto kan nu ge den bästa vinsten för dig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Vänner bör ge dig bästa lyckan nu. De verkar tycka väl om dig, och här kan de ha för avsikt att rösta på dig för en förtroende post. Det behagliga och härligt positiva är det som kommer till dig vad det gäller pengar. Stjärnorna tror även på att du kan ha lyckan att få en spelvinst.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Var nu så rörlig som du bara förmår att vara i ditt arbete. Stillasittande i arbetet är inte bra. Till kvällen får du en glad överraskning. Du får inte någon större framgång nu med kärleken. Men göm dig inte hemma, utan rör på dig och köp dig något fint. Bjud dig på en teaterkväll.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Den här dagen tycks du vara mer intresserad av att få vara ensam med dina egna tankar. Vila dig från all kärlek och tro mest av allt på dig själv. Din ekonomi är trygg, och nu kan den komma att bli än starkare. Det kan vara genom en obligation som du kommer att få fin och skön utdelning.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det blir inte så mycket som förändras under dagen i ditt arbete. Det rutinmässiga blir som allra bäst. Glädjen finns hos dig och du är sund. Med ditt leende vinner du framgång. Visst kan du få romantiska idéer. Men jag tror att du håller dig för dig själv i bostaden, och det är bäst för dig.