Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Semester i Dalarna
Semester i Dalarna

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag
1399,00
SEK
Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1149,00
SEK
Nyårssemester med middag i Schleswig
Nyårssemester med middag i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Lyxig minisemester i Hobro
Lyxig minisemester i Hobro

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag
Se hela resans innehåll
1149,00
SEK

Dagshoroskop
Torsdagen den 18 september
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du bör vara försiktig med vad du säger och gör i kärleken. Du skulle hellre vara lite mer med dig själv och koppla av i egen skön hemmiljö. Om du ägnar dig åt något som har med hälsa att göra så är det nog det som blir kostsammast för dig. Var snål med spel, där förlorar du bara pengar.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Drömmar om rar spännande kärlek har många. För dig kan det vara så att just en dröm blir verklighet. I kärlek får du det nästan jublande bra och rart. Investera nu inte pengar i onödan. Även i spel borde du vara snål då jag inte tror att du har turen på din sida. Låt pengarna stanna i din börs.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Du får nog ingen lycka i kärlek i dag. Ta det försiktigt och njut mer av hemmets ljuva stillhet. Då känner du harmoni, och det blir bästa läge för kärlek. Med inköp så bör du vara mycket diplomatisk, säg varken ja eller nej. Avvakta för bättre pris. I spel gäller att du följer din egen ingivelse.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det verkar som om det blir fest på din arbetsplats. Är det en bemärkelsedag som firas? I alla fall så får du och kollegerna det trevligt. Det kan vara någon som vill investera pengar tillsammans med dig, eller också är det något som har med ett lån att göra. Vinstchansen i spel är dålig.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Vänner tycker om dig. En vän som du länge undrat över kan nu komma med en invit till en romans. Så nu ska du kunna få uppleva stor lycka i kärlek om ditt hjärta säger ja.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Du arbetar i hög takt och får mycket uträttat, du är värd beröm och bör också få det. Rutiner är dock bäst inom arbetet nu. Man trivs med ditt sätt. Jag tror att du säljer av något ur ditt hem, det verkar bra och du tycks göra dig en fin slant. Vinstchansen i spel är liten, så spela med liten insats.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Det du gör i arbetet är mycket bra för dig. Din hjälpsamhet gör att du får höra vänliga ord. Med hälsan ska det vara solsken och friskhet som råder. Visst bör du ha framgång med ekonomin nu, men jag tror inte att det ändrar så mycket i ditt leverne. Att snåla i spel bör vara det bästa.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du är antagligen dagens vänligaste arbetskamrat. Ditt leende tycks aldrig sina, och du har alltid en hjälpande hand för andra. Hälsan själv är du också. Barnen är de viktigaste, de är en fin tillgång för dig. De älskar dig och ditt kära sätt. Men för romantik råder rutin som bästa nivå.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Nu kan du få en present. Kärlekstankar bakom eller inte, det har ingen större betydelse. Man tycker om dig, så var glad över denna så rara händelse. Det kan vara nu som din ekonomiska lycka kommer. Det verkar som om en spelvinst väntar på dig, så att pröva ett mindre spel kan vara rätt att göra.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Även om du tycker att det mesta verkar jobbigt så bör du inte byta arbete. Unna dig en present! Det piggar upp dig och ger dig annat att tänka på. Den här dagen bör du vara diplomatisk och tänka dig för innan du uttalar dig om det som gäller kärlek. Var ömsint och kärleksfullt rar om du kan.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Här ska du låta arbetet vara precis som vanligt. Du verkar ha det bra som det är, så har du idéer om förändring så är det bäst att vänta. Andra tycker att du har bra ekonomi, men du är inte högfärdig för det. Det är ditt sparande som gjort detta möjligt. Du är en vinnare även utan spel.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Nu får du medla i en väns förhållande, det kan vara svårt och kräver tålamod. Men du kan göra det bra. Du argumenterar skickligt i kärleksfrågor. Din ekonomi går bra ihop och du ska få det avkopplat och trivsamt i din dag. Du är positiv och kan vinna i spel, men spela bara smått.