Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Fjällvandring i Norge
Fjällvandring i Norge

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
3399,00
SEK
Sommarsemester i Jönköping
Sommarsemester i Jönköping

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
2599,00
SEK
Minisemester i Jönköping
Minisemester i Jönköping

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1599,00
SEK
Weekend i Jönköping
Weekend i Jönköping

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK

Dagshoroskop
Onsdagen den 02 september
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Under den här dagen tror stjärnorna att en omändring kan bli aktuell för dig, och det bör ha med arbetet att göra. Den blir bra, säger stjärnorna. Det är inte din bästa dag i kärlek. Du är lite grinig och långt ifrån romantisk. Spegelbilden är din bästa vän. Att förändra i kärlek är att förlora.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Är det så att du har en annan uppfattning om hur arbetet ska skötas, så kan det vara rätt att föra fram dina åsikter. Du har ett vägvinnande leende. Romantiken är rar här och får du post med kärt innehåll, så bli glad även om det inte gäller kärleken. Kärleken befinner sig på en neutral nivå.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Rutiner och åter rutiner, så kan det bli för dig i jobbet. En del förändringar kan ske som är till din nackdel, men det är i alla fall bra för dig. Här kan du få det ganska så bra med din ekonomi, och det verkar bli fortsatt tryggt med den. Men i spel får du ingen vinst, så spara.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Nu kan det vara en jobbig tid som du har, men med ditt envisa sätt bör du nog klara den också. Du är verkligen en tillgång för en arbetsgivare. Det ska vara en verkligt lugn och fin dag för din ekonomi. Du bör klara även oväntade utgifter. Vinstchansen i spel är liten, men kan ändå ge en vinst.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Idé om ett annat arbete kan födas av en kollega till dig, men det är bara förhoppningar som inte blir av. Stjärnorna tror att du har det bra där du är. Nu kan det vara tid för dig att ta ut ledighet, det verkar i alla fall vara en bra tid för det nu. Stjärnorna tror inte på vinst i spel.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Du kan nu i dag få höra att du är en fin vän. Allt verkar väl för dig och du bör få det riktigt rart. Men trots detta så är rutiner det bästa i kärlek. Köp gärna gåvor, det är så rart att få. Men var sparsam, även en liten gåva är välkommen. Spel ger inte mycket i vinst, så spara pengarna i stället.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Vänskapen till dina vänner blir mer intensiv och du får uppleva lite överraskande inslag. Någon i din krets tycker om dig, så njut av detta. Var försiktig med dina pengar och investera bara i det du måste. Vill du spela nu så ger det bara en mindre vinst. Spela inte med någon större insats.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Nu kan det vara lite jobbigt med det mesta i arbetet. Det kan också vara så att du gör ett rutinmässigt sjukbesök. Du kan känna dig trött. Ekonomin är stabil, och du investerar på rätt sätt, och till hemmet är det allra bäst. Snåla dock i spel, för där ser stjärnorna ingen vinst.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Finns det möjlighet för dig att resa i ditt arbete nu så tror jag att du får en rolig dag. Du är en glad vän med stor humor. Din hälsa ska vara bra. Var envis i din kärlek, här ska du hålla bestämt på att din åsikt är den rätta. Nu får du framgång just genom att vara bestämd men kärleksfull.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Drömmar om rar spännande kärlek har många. För dig kan det vara så att just en dröm blir verklighet. I kärlek får du det nästan jublande bra och rart. Nu borde du vara försiktig med inköp. Utgifterna tycks för dig vara något för stora, så försök att spara. Spel bör du absolut inte ägna en tanke åt.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
En förändring i avtalet för ditt arbete kan bli av nu, det blir inte som du tänkt dig så säg ifrån i tid. Våga agera så får du det bättre. Var försiktig med att göra inköp nu, tänk dig för så att du inte köper för dyrt. Var snål med spel. Stjärnorna anser att du hellre bör spara än spela.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Du är en verkligt flink arbetsmyra som vet hur man gör nytta. Du är snabb och gör ditt arbete så kvickt så att du får framgång och får stråla av lycka. Här kan du få duka upp till fest, och det blir verkligt trivsamt i din miljö. Ekonomin klarar du bra, och du kan få vinst om du testar ett spel.