Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Småländsk herrgårdsidyll
Småländsk herrgårdsidyll

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Fantastisk utsikt över Mosel
Fantastisk utsikt över Mosel

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 3-rätters middag
Se hela resans innehåll
2699,00
SEK
Semester i Dalarna
Semester i Dalarna

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag
1399,00
SEK
Idylliskt läge i Schleswig-Holstein
Idylliskt läge i Schleswig-Holstein

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Utsikt över de Holsteinska sjöarna
Utsikt över de Holsteinska sjöarna

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x middag med schnitzel och dessert på ankomstdagen
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK

Dagshoroskop
Söndagen den 29 november
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nu är det bäst att du låter rutiner råda i arbetet och tar det lite lugnt. Nya idéer kan vara bra, men inte nu. Du kan känna dig trött, men du är sund. Dina önskningar om kärlek kan nu vara drömmar. Men drömmar kan förvandlas till rar verklighet i lycka för dig, så ta tag i kärleken så den blir din.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
En lycklig tid med öm kärlek väntar. Kärlekens mest romantiska tecken är du denna så kärleksfulla dag, kärleken är den ljuvaste ljuva. Nu ska du vara mycket försiktig med din ekonomi. Var sparsam och undvik köp. Att snåla med spel är bra, men bäst är att helt låta bli.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Ett nytt kärleksförhållande blir inte så bra som du har hoppats på. Det bästa för dig är att vila i hemmiljö. Bästa kärleken får du med en bok. Nu kan du få extra fin inkomst genom något som du säljer ut från ditt hem. Även en bank kan komma med ett fint besked. I spel kan en lott ge vinst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du strävar framåt och utbildning kan vara en sporre för dig. Du har ett inre behov av att lära dig allt nytt. Du kan känna dig trött, men är frisk. Nu kan det vara rätt tid att investera i något som har med en dator att göra. Det verkar bra för dig. I spel är du däremot inte lika lyckosam.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Något som har med mode att göra kan bli aktuellt och kan ge dig tur. Du har en dag med framgång, så följ dina egna idéer. Trött men frisk är du. Nu måste du försöka unna dig något nytt, då du jobbar så idogt. Bättre inkomst tror jag att du får, men inte genom spel. Här gäller att inte spela.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Du hör till dem som måste vara lite varsam i din kärlek. Förivra dig inte, andas lugnt och avvakta. Att stanna i hemmet ger dig bästa utbyte. Nu tycks din ekonomi vara i fin balans och inget tyder på försämring. Nu kan du ha lyckan med dig, men stjärnorna tror däremot inte på spelvinst.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Arbetet är ganska så rutinmässigt. Låt rutiner få råda i arbetet, det blir bäst så. Att motionera ger mindre bra resultat, men du verkar ha roligt. Var mycket tålmodig i allt vad kärlek heter nu. Säg inget som kan såra andra av rent missförstånd. Var tyst och diskret så blir den rara kärleken din.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Förändringar som rör bostad och arbete talar stjärnorna om, men jag tror att det ger dig mindre bra resultat. Du ska ha det bra som du har det. Får du blommor nu? Det är nog inte av romantisk avsikt, utan snarare för att man tycker om dig som vän. Njut av dig själv och de vänliga blommorna.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Man vill ha din åsikt i en arbetstvist, och det kan vara klokt att säga din mening. En förändring kan bli verklighet nu under dagen. Du orkar det mesta. Ekonomin ska nu få en chans till förbättring. Stjärnorna tror inte på vinst i spel för dig. En liten fest kan dock vara rätt att bjuda till.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Du ska nu vara försiktig med vad du uttalar dig om, särskilt om kärlek. Se upp så att ingen missförstår dig nu, var extra tydlig i ditt ordval. Du bör inte ha brist på pengar då stjärnorna tror på god ekonomi. Du kan ha turen att vinna i ett slumpmässigt valt spel. Trygg ekonomi följer dig nu.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Det måste vara härligt att få vara din vän. I kärlek är du en väldigt trygg och fin partner. Här går det dig väl, och många vill vara i din närhet. De pengar du har ska du spara, då har du bästa vinsten. Bankboken är din bästa investering. Spel ger inte mycket, så var försiktig och spar dina pengar.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det kan bli tal om utbildning nu för dig. Det kan visa sig vara positivt för dig och du tycks ha lätt för att lära. Utbildning ger dig framgång. Goda utsikter för ny uppvaktning, från en person med enbart goda avsikter. Vill du förändra något så är tiden gynnsam för ny kärlek.