Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Weekend i soliga Karlstad
Weekend i soliga Karlstad

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagsfika m. hembakat & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester i soliga Karlstad
Minisemester i soliga Karlstad

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe m. kaka & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Legendariska Kühlungsborn
Legendariska Kühlungsborn

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Dagshoroskop
Fredagen den 31 oktober
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nya arbetstider kan det komma att bli tal om på arbetet. Du hör andra klaga, men du verkar nöjd. Det bör passa dig utmärkt bra och din hälsa är stark. Nu tycks det mesta i kärlekslivet rätt jobbigt, du borde ägna dig mer åt en hobby. I kärlek ska du ändå ha det bra, men var försiktig.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Nu får du chans att göra en utbildning som har med en ny tjänst att göra. Det bör vara bra för dig och du är populär, för stjärnorna talar om framgång. Rutiner ska nog vara det bästa när det gäller din ekonomi. I spel tror jag inte att du får vinst nu, så bäst är att du sparar dina spelpengar.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Promenader i skön natur stärker dig fint och har du en hund med dig så blir båda så glada. Du kan nu vila i kärleken, men ändå ha det trivsamt. Du kan komma att investera pengar i en resa. Den bör ge dig fin avkoppling för pengarna, så res och njut. Spel verkar inte ge dig vinst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Under den här dagen så tror jag att den bästa kärleken ligger i att du ägnar dig mest åt dig själv. Undvik strid i kärlek för det ger ingen framgång. Nu är det bäst att tänka sig för när det gäller inköp och att vara försiktig med pengar. Någon vinstutdelning tror jag inte du får. Din ekonomi verkar svag.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Det som har med ideellt handlande att göra kommer att väcka ditt intresse. Det ger dig även tur i arbetet, så här kan det vara rätt att tänka mer ideellt. Det finns möjlighet för dig att tjäna extra bra med pengar. Det kan vara något du säljer, men spel ger inte någon vinst. Här gäller att låta bli spel.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu kan du få det än bättre inom det som berör ditt arbete. Det verkar som att du kommer in i en positiv period av medgång. Ditt humör ska vara friskt. Detta kan vara dagen som infriar dina drömmar. Det tycks så positivt för dig med ljuv romantik och blir det så, ja, då blir du lycklig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Nu kan det vara så att du får presenter. Du blir firad, men det är nog mer vänskapligt än kärleksfullt. Har du fest så fira i lugnt tempo. Dagen bör bli normal när det gäller ekonomi. Det verkar möjligt att du nu kan få chans till en extra inkomst, men det är inte i spel.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Nu kan det bli tal om ändringar inom ditt arbete. Det blir bra för dig med nya arbetsuppgifter så du bara ler inför det nya. Motion är bra. Nu kan det vara så att du får ett förtroendeuppdrag som gäller i kärlek där man vill att du ska medla. Du finner rätt lösning och dagen blir trevlig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Nu måste du vara försiktig så att du inte mister det jobb som du har. Noggrannhet tror jag lönar sig väl. Med din hälsa ska du ha styrka och sundhet. Den som håller på med lantbruk tror jag får en extra fin dag. Även spel på fotbollstips ska nu kunna vara vinstgivande. Din ekonomi blir stabilare.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Lyssna mycket till vad dina kolleger i arbetet har för åsikter, för även de har bra idéer. Arbetar du i kompanjonskap så ger det bästa framgång. Är det möjligt att få en löneförhöjning nu så får du det, för här verkar du öka din inkomst. En obligation ger dig bästa vinstlyckan.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Datorer tycks ha blivit ett stort intresse för dig och du som inte trodde dig kunna förstå en dator. Men nu får du framgångslycka med datorer. Trots utgifter så ska du ha pengar kvar. Du känner dig glad med den reserven i behåll. I spel tror jag inte på vinst, så undvik det och spara i stället.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Nu är inte rätta tiden för att strida i din kärlek. Här är bäst att vara överseende med din väns handlingar. Så behåll ditt lugn och le mer än sura. Sämre ekonomi kan du få, det kan bero på att du haft ledigt, eller också har du stora utgifter. Att hoppas på en vinst i spel kan vara bra, men inte nu.