Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Fjällvandring i Norge
Fjällvandring i Norge

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
3399,00
SEK
Sommarsemester i Jönköping
Sommarsemester i Jönköping

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
2549,00
SEK
Minisemester i Jönköping
Minisemester i Jönköping

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Weekend i Jönköping
Weekend i Jönköping

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1049,00
SEK
Sommarsemester på danskt strandhotell
Sommarsemester på danskt strandhotell

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK

Dagshoroskop
Torsdagen den 02 juli
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nu kan du bli uppvaktad med en gåva. Det är någon som vill visa att just du är en så rar och härligt fin vän. Dig tycker man om, och du får rar kärlek. Någon större inkomst tror jag inte att du får nu. Var mycket sparsam och spela bara om du måste. Vinsten ligger i att låta pengarna stanna i din börs.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Andra kan visa dig omtanke och det beror på att man tycker bra om att arbeta med dig. Det kan bli en smickrande bra dag i arbetet. Nu är det bäst att du tar det försiktig med initiativ i kärleken. Dagen verkar dock bli festlig, men i romantiska sammanhang blir du inte framgångsrik.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Något som har med datorer och nya program att göra kan det bli tal om på ditt arbete. Du verkar frisk, och klarar och orkar det mesta på ett bra sätt. Nu ska du tro på dig själv, för här kan lyckan bli stor. Din ekonomi är stark, men för den sakens skull så tror stjärnorna inte på vinst i spel.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Nu ska du kunna väcka fina idéer inom ditt arbete så att det går än bättre. Du vinner gehör för dina åsikter. Du är som en pärla frisk och vacker. Resor får du inte göra var dag, men nu kan du få det och även få en spännande romans. Vill du så är romantiken i topp, och hela du är kärleksfull.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du bör ha det rart med det romantiska, här finns inte plats för det negativa. Även vänner vill dig väl. Du får lycka bara du själv tror på den. Något som har med en bank att göra kan komma att ge dig ett glädjande besked. Vinner du i spel så kan det vara med en obligation. Men var sparsam.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu ska du säga din åsikt i arbetet, även om det kan betyda att någon av dina kolleger blir tillrättavisad och generad. Du har tåga i dig och är frisk. Lantlig miljö och sköna promenader, det är vad som är bäst för dig nu. I kärlek verkar det inte bli någon större framgång för dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
En inbjudan till fest kan du komma att få nu. Det kan göra att du blir på ett glädjestrålande humör. Du kan också få uppleva ny romantik om du vill. Ditt aktiva program för pengar kan nu komma att expandera. Det kan låta jobbigt, men du bör få det ekonomiskt stabilare. Låt bli spel, och spara.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Det verkar inte bli några större erövringar för dig i kärlek. Men du har det bra i alla fall och trivs fint. Bäst får du det i umgänge med vänner. Nu kan du få en ekonomisk brist, så var väldigt försiktig med vad du köper så att det inte blir så. Spel ger ingen vinst, här gäller det att spara.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Ge dig själv en gåva, det är rätt att unna dig det nu. Du har lycka i kärlek, så le åt den vän du älskar så öppnar sig en famn av ljuvaste handlingar. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Glada besked som gör dig kärleksfullt lyrisk får du uppleva nu. Ta del av allt vackert och sprid vänliga ord till de dina. Kärleken vill krama dig. Jag vet inte hur du bär dig åt, men här ska du kunna få extra slantar i börsen. Något med spel kan ge en liten vinst, så du bör vara glad.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Att ha dig till arbetskamrat måste vara att ha en trygg och fungerande vän. Du löser det mesta, och även vänners problem. Du har stabil livskraft. Nu är rätta tiden för att göra investeringar och inköp. De bör bli bra så tro på dig själv, nu kan du få fin utdelning. Spel på hästar kan ge vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Nu får du inte rätt gällande frågor om kärlek. Ta i stället och köp dig något trevligt att njuta av. Vill du göra en resa så kan den bli lyckad. Din ekonomi är ansträngd, kanske på grund av en del investeringar i din bostad. Spel ger dig inte vinst, så här gäller att avstå och spara.