Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen
Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2849,00
SEK
Möllns medeltida romantik
Möllns medeltida romantik

3 övernattningar
3 frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Sommar i caféstaden Alingsås
Sommar i caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1599,00
SEK

Dagshoroskop
Söndagen den 01 februari
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du är en härlig tillgång i arbetet och kan lösa problem som andra går bet på. Du är något av en tusenkonstnär och den goda hälsan är din vän. Vill du investera i konst så får du det behagligt och vackert runt omkring dig. Men den investeringen ökar mycket sakta. Vinstchansen i spel är liten.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Jag tror att du kan komma att erbjudas en post i en förening, eftersom du är omtyckt och duktig. En tillgång i deras föreningsarbete sägs du bli. De flesta tycks vilja vara din vän, denna för dig så härliga dag. Stjärnorna tror att du får höra rara, fina kärleksord. Du finner kärlekslycka nu.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Arbetet verkar tryggt för dig och du ska ha det bra. Det du åtar dig i arbetet genomför du med bravur. Att ta ut en ledig dag och vila lite är bra. Här får du en ganska ordinär dag när det gäller vänskap. Posten ska dock innehålla spännande förslag - kanske ett brev som handlar om kärlek.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det mesta går i den takt som kallas lagom är bäst. Trivsamma arbetsdagar har du nu och det kan också vara positivt med utbildning i arbetet. Ekonomin bör vara bra för dig och en sparad slant kan öka i värde, även om det går sakta. Ett bankkonto kan ge dig ett glädjande besked om din ekonomi.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Blir du bjuden på fest, så tacka ja. Du får trevligt och blir rart välkomnad, det tyder på romantiska önskningar. Du är medelpunkt för någons känslor. Var försiktig med de pengar som du har, och investera inte i onödan. Jag tror inte att du har turen på din sida i spel. Här gäller det att vara försiktig.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
I dag ska du vila och ta det lugnt. Kärleken kan få sig en törn så var diskret och ägna dig åt dig själv. Hjälp en vän och du får vänskap tillbaka. En behaglig dag verkar du få här, och dina pengar växer sig starka hos dig. Värdepapper kan ge dig fin utdelning nu, bäst är obligationer.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Du bör vara försiktig med vad du säger och gör i kärleken. Du skulle hellre vara lite mer med dig själv och koppla av i egen skön hemmiljö. Det bör vara glada tongångar för dig, den här dagen. Det kan också tyda på ökad inkomst. Du har dock ingen större vinstlycka, så avstå från spel.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du är i fin form för att planera nya, fina framgångar i arbetet. De idéer du föder inom arbetet är de rätta. Du orkar med allt och är frisk. Pengar verkar komma till dig, och det kan vara genom vänners försorg som du får dem. Vinner du i spel så är det smått, spela bara med en liten insats.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Jobbigt ska det vara på en arbetsplats, men nu har du det nästan i stressigaste laget. Försök att vila när du kan, så orkar du med det mesta. Vill du söka nya vänner och kontakter nu så är tiden till din fördel. Men att förändra i din kärlek tror inte stjärnorna leder till större lycka.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Det mesta är stabilt och tryggt för dig, och blir du bjuden till fest så får du det trivsamt och roligt. Så gå på fest och kärleken blir din vän. Du kan få ett överraskande fint besked om pengar. Du tycks bli verkligt glad och kanske testar du ett spel, stjärnorna tror att vinstchansen är stor.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Någon kommer att överösa dig med kärleksfulla ord. Det kan bli tal om gemensam framtid. Din vän har stora förhoppningar på dig och kärleken blomstrar. Dina finanser har inte varit så bra, men nu kan det talas om en förbättring. Men att du skulle få en storvinst i spel tror inte stjärnorna är möjligt.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det verkar lite tråkigt på ditt arbete, men trots allt så bör du vara omtyckt. Din hälsa är i behov av vila så nu kan det vara rätt att ta ledigt. Var försiktig med vad du inhandlar i dag, och använd dig av din fina diplomati så kan du få pengar över. Lotto kan ge vinst, så visst har du det gott.