Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Krogsemester i Danmark
Krogsemester i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag/buffé
1449,00
SEK

Dagshoroskop
Lördagen den 10 oktober
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du är så öppen inför allt nytt som kan komma under din arbetsdag. Bara positiva händelser sker nu. Det är tacksamt att ha dig som anställd. Fester och trivsamma stunder med vänner kan kosta en del för dig nu. Men det kan också ge dig en idé som kan ge dig efterlängtad vinst i spel.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Nu är det ett brev som får dig så lyriskt glad, och här kan du få underrättelser av bästa sort. Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Sparsamhet tycks vara det bästa för dig, och den bästa avkopplingen får du i ditt hem. Läs och spar pengar, så tror stjärnorna att du får bästa ekonomi.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Nu har du chans till stor framgång med rar romantik, tror stjärnorna. Även dina vänner önskar dig framgång, och vill du så är romantiken din. Även om du tycker att du har bra ekonomi så har du inte råd att låna ut pengar. Bästa vinsten är att behålla pengarna för dig själv och inte spela.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Nu är det rätt för dig att vädra de idéer du har i arbetet. Omläggningar där verkar rätt, och på något sätt blir du därför gladare. Du ska vara frisk. Det talas om valutor, och det kan tyda på att du får med utlandet att göra. Obligationer kan ge dig vinst nu, så värdepapper är det rätta för dig.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Känner du dig trött vad det gäller jobb så är det nog bara tillfälligt. Arbete är ofta tröttsamt, men du hör till dem som snabbt får upp glädjen igen. Nu kan du få en fin inkomstökning. Stjärnorna tror att du kan finna de vinnande siffrorna i spel med lotto. Du får lycka genom att tro på dig själv.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu har du effektiva arbetsdagar framför dig. Du riktigt trivs i din arbetsmiljö och den med dig. Nu blomstrar din hälsa i bästa sundhet. Du gör en positiv förändring i din bostad. Din ekonomi blir bra, men någon spelvinst verkar inte vara aktuell för dig. Att spara pengarna är bäst.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Det kan nu bli en aning tröttsamt med arbetet. Så är det ganska så ofta, men du är i alla fall duktig och din hälsa bör vara sund. Gör du dåliga inköp får du skylla dig själv. Visst kan du klaga, men vad hjälper det. Se det som en lärdom. Inte heller i spel har du lycka.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Det som har med föreningsarbete att göra kommer man att vilja ha dig med i. Det är jobbigt, men du orkar det med. Stressa inte, utan låt lugnet råda. Planerar du ett inköp till din bostad så tror stjärnorna att det blir bra. Vill du pröva din chans i spel så välj det du för stunden känner är bäst.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Den här dagen kan vara mycket omväxlande med såväl glada som lite bistrare timmar. Du klarar allt bra, och ditt entusiastiska sätt ger dig framgång. Idrott och kärlek, just den kombinationen kan nu göra att du får uppleva verkligt rar romantik - och det framgångsrikt. Kärleken är i topp.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Trots en tid med glada och positiva handlingar som kommit till arbetet så får du vänta innan den glädjen gäller dig. Du ska i alla fall vara alert. Nu är det möjligt att du blir uppvaktad med blomster och paket. Man vill visa dig sin uppskattning, så var stolt över ditt alltid så hjälpsamma sätt.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Det tycks inte finnas någon hejd på framgång för dig i kärlek. Man tycker om dig, och det för att du är så rar. Så visst får du lycka i kärlek. Var sparsam med dina slantar och låna inte ut pengar utan säkerhet. Pengar som stannar i din ficka förräntar sig bäst. I spel kommer ingen vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Här har du en dag med rar romantik. Nu kan du vinna det hjärta du åtrår och det för att du tror på just dig själv. Stjärnorna visar rar romantik. Chans till fint inköp kan komma nu. Du kan ha turen att få fin rabatt på priset om du köper, det är där vinsten finns. Men i spel syns ingen vinst.