Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester vid Vänern
Minisemester vid Vänern

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag på näraliggande restaurang
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Nordtysklands Lilla Amsterdam
Nordtysklands Lilla Amsterdam

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Dagshoroskop
Fredagen den 28 november
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du är antagligen dagens vänligaste arbetskamrat. Ditt leende tycks aldrig sina, och du har alltid en hjälpande hand för andra. Hälsan själv är du också. Stjärnorna talar om att du har en lugn och fin dag för din ekonomi. Det ekonomiska bör vara tryggt och bra, men det blir ingen spelvinst att skryta med.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Nu är rätt tid att lägga upp riktlinjerna i arbetet för kommande period. Du klarar det mesta och gör det bra. Hälsan verkar vara på en bra nivå. Du ska ha så gott om pengar nu att man kan undra var du får dem ifrån. Vill du spela så är din vinstchans stor. Vågar du pröva lyckan i spel?
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Arbetsrutiner kan komma att ändras och ge dig mer arbetsglädje. Du kan känna att andra är lite avundsjuka på dig. Hälsan är sund. Ditt ekonomiska tänkande skördar framgång, och det kan vara så att du vinner en slant i ett spel på hästar. Tro på dig själv, så väljer du rätt häst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du kan få svårt att fatta ett beslut om att ta en ny tjänst som bjuds dig, den är smickrande för dig. Hälsan ska vara i bästa topp. Nu verkar du kunna stärka din ekonomi och hamna på toppnivå. Erbjudande om ett fint inköp bör du få. Du verkar få det bättre, men inte genom spel.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
En chans till ett jobb som verkar mer spännande kan komma till dig nu. Men det stannar nog vid en chans, det verkar inte vara din tur den här gången. Din kärlek verkar lugn och stillsam, och allt är till din fulla belåtenhet. Trivseln är stor denna dag, och du får rar uppskattning.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Romantiken visar sig inte från sin bästa sida. Bäst är att du unnar dig en skön hemmakväll. Varför ägnar du dig inte åt en bok, som avkoppling? Nu tycks du duka upp till fest i din bostad. Allt verkar vara bra och tryggt med din ekonomi, och nu kan du ha lyckan att få vinna på lotto.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Ett nytt lönesystem eller också ett nytt avtal, något kan bli aktuellt för dig. Det ska klart vara till din fördel, så du hör till de framgångsrika. Ömma för den kärlek du vill ha kvar och strid inte negativt. Bästa lyckan får du genom att vara mer för dig själv och låta rutiner få råda.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Ett nytt kärleksförhållande blir inte så bra som du har hoppats på. Det bästa för dig är att vila i hemmiljö. Bästa kärleken får du med en bok. Något du säljer ger dig fina pengar, och jag tror att det är rätt att investera dem i dig själv. Du har något av lycka just nu, säger stjärnorna.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Nu är du dagens vinnare i kärlek och du möter omtanke från dina vänner! Något som rör barn gör dagen extra bra, visst är det rart med de små. Var försiktig med investeringar i värdepapper, bra är istället att sälja något du tänkt dig. Vinstchansen i spel finns, men är inte den bästa, så spara.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nya erbjudande som kommer i arbetet kan vara intressanta, men det blir inget nytt för dig. Du är frisk, men du gör ett rutinmässigt sjukbesök. Det är så skönt och behagligt runt dig nu och du verkar med all rätt vara lycklig i ditt kärleksförhållande. Även vänner får du lycka med under dagen.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Du har chans att få det bättre i kärlekslivet, här tycks det vara förändringar på gång. Du har ett vägvinnande sätt i kärlek nu, så pröva din lycka. Det ekonomiska sägs kunna bli bättre och stabilare för dig. Du ska även kunna få en gåva. Vinstmöjligheten i spel är nu liten, men den finns där.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Du klarar det mesta och får höra att du är en tillgång. Ditt hjälpsamma sätt sprider glädje på arbetet. Promenader ger dig en uppbyggande, fin styrka. Nu kan ett erbjudande komma att ge dig en förbättrad ekonomi. Du kan bli verklig glad, och stjärnorna tror på att du nu vinner i spel.