Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Krogsemester i Danmark
Krogsemester i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Höstsemester i Sälen
Höstsemester i Sälen

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x smörgåspaket (gör själv)
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Sommarsemester i Sälen
Sommarsemester i Sälen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x smörgåspaket (gör själv)
Se hela resans innehåll
2249,00
SEK
Nordtysklands praktstäder
Nordtysklands praktstäder

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK
Nordtysklands praktstäder
Nordtysklands praktstäder

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1349,00
SEK

Dagshoroskop
Lördagen den 30 augusti
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Ska du resa i ditt arbete nu får du det lyckosamt. Du är stark och full av energi och det riktigt lyser av inspiration runtom dig. Hälsan är god. Var lite försiktig med din ekonomi, den kan bli kostsam för dig. Kan du spara så gör det, och var snål i spel. Unna dig inte ens en gåva, utan spara allt.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Något byggs om eller förändras i ditt arbete och det blir verkligt bra. I arbetet följer dig glädjen, du skiner som en sol av lycka och hälsa. Någon större ökning av din inkomst verkar inte möjlig nu i dag. Spelar du så är din vinstchans mindre än liten, så bäst är att helt låta bli att spela.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Du är i fin form för att planera nya, fina framgångar i arbetet. De idéer du föder inom arbetet är de rätta. Du orkar med allt och är frisk. Någon beundrar ditt fina ekonomiska sätt, då du nästan alltid får det att gå ihop. Lyckan lyser över dig, men ingen spelvinst verkar du få.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det tryggt sköna och vänliga följer dig, och här kommer promenader och sköna naturupplevelser att ge dig fin avkoppling. Din kärlek är stark. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
De åsikter som du tidigare haft om ditt arbete ska nu kunna bli förverkligade. Att tro på sig själv är nu att få framgångslycka i arbete. Du är sund. Nu säger stjärnorna att du känner bästa kärlekslycka. Du ser ut att ha roligt och gläder även andra. Du skiner som en sol i vänlig utstrålning.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Du har ett envist sätt när det gäller arbetet och det är just envishet som ger dig framgång. Tro på dig själv och genomför de idéer du skapar. Vill du investera i konst så får du det behagligt och vackert runt omkring dig. Men den investeringen ökar mycket sakta. Vinstchansen i spel är liten.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Utbildning inom allt som har med data att göra kan komma på tal i ditt arbete. Förkovrande och bra för dig! Trötthet besvärar dig inte. Du kan knyta nya kontakter som förbättrar din ekonomi. Men det dröjer ett tag. Nu har du bara liten chans till vinst i spel. Bäst är att vara sparsam.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Jag tror att dina vänner tycker att du är en härlig kompis. Det är även fin kärlek för dig i din dag, och du kan få höra uppskattande ord. En extra inkomst ska du kunna få, och det gör att du blir på ett härligt humör. Vinstchansen i spel är dock liten. Din ekonomi mår bäst av att spara.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Översvallande vänliga handlingar kan du få, men gallra i det vänliga och bli inte duperad av falsk inställsamhet. Genomför bara egna idéer. Här bör du få det ganska så bra med din ekonomi, och det kan bli så att du vinner en extra slant och unnar dig något nytt. Du är värd det nya.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Det är behagligt för dig på ditt arbete, även om det är tjatigt. Kanske dags för viktminskning, med hjälp av mirakelpreparat eller inte. Du kan bli smalare. Visst ska du ha det bra, men vill du ändra i din kärlek så tror jag inte att du får någon större lycka så var försiktig. Bäst är att ingenting göra.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Du har tur med en uppvaktning som kommer nu, men det betyder inte någon större förändring i ditt liv. Men harmoni och rar kärlek får du uppleva. Det ekonomiska sägs kunna bli bättre och stabilare för dig. Du ska även kunna få en gåva. Vinstmöjligheten i spel är nu liten, men den finns där.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Kärleken ger dig inte någon större stimulans, så var egenkär och älska dig själv mest. Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig. Det kan vara så att ett förlag hör av sig till dig, och det kan röra sig om pengar. Spel på hästar kan ge vinst, för du har lyckan med dig.