Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Slottssemester i Harz
Slottssemester i Harz

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
2 x 4-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2549,00
SEK
Slottssemester i Harz
Slottssemester i Harz

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 4-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stiftsgården Åkersberg i Skåne
Stiftsgården Åkersberg i Skåne

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Stiftsgården Åkersberg i Skåne
Stiftsgården Åkersberg i Skåne

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1899,00
SEK
Minisemester i Lüneburg
Minisemester i Lüneburg

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK

Dagshoroskop
Onsdagen den 01 april
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nu kommer du att få möta nya ansikten, och de kontakter som du gör i dag kan utvecklas till lyckligt fin vänskap. Du har framgång även i kärlek. Det blir tal om att investera i något som har med en resa att göra. Men när det gäller spel så bör du vara snål. Här gäller att spara dina pengar.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Du kan komma att göra en ny spännande kontakt som väcker kärleken inom dig. Du verkar dock nöja dig med det, och drar dig förnöjsamt åt sidan. Den här dagen kan du känna dig som en förlorare i ekonomi. Men det är tillfälligt. Inte heller i spel verkar det bli någon vinst, så var sparsam.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Har du med lantbruk eller natur att göra så är du dagens framgångsrika. Din hälsa bör blomstra i fullhet och din livskraft ska vara stark. En behaglig och kärleksfull dag väntar dig. Har du en nära vän som tänker på dig med ömhet är du lyckosam och du tycks få en gåva av vännen din.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du blir på ett härligt humör och kan få höra att du är som en skinande sol. Det kan vara ett brev som gör dig så glad. Romantiken är nu inspirerande. Trots att du är så idog med att alltid sköta dig väl, så tycks du nu få dåligt betalt för ditt slit. Så var snål med inköp, men var också snål med spel.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du får en lugn och behaglig dag gällande kärlek. Något som har med en hobby att göra verkar trivsammast för dig nu, så ägna mer tid åt dig själv.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu kan det erbjudas nyheter i ditt arbete. Det ska vara något som är alldeles nytt, och det bör vara bra för dig. Du har ett gott humör.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Den som har blomster runt omkring sig i arbetet är nog den lyckosammaste. Se upp för allergier och snuva. Beröm kommer för ditt så positiva sätt. Något som har med ett kontor och löner att göra tror jag ger dig fin tur, men i spel vinner du inte mycket. Stjärnorna tror på en förbättrad ekonomi.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Något som har med religion att göra kan det komma att talas om på jobbet. Oavsett vad man säger så har du sunda åsikter. Du är dessutom omtyckt. Dagen tycks vara mer anpassad för arbete inom hemmet med hobbyer. Att börja en ny romans leder dig inte till större kärlekslycka.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Det kan vara början till en trivsammare period för dig nu i ditt arbete, och du bör kunna skapa fina och hållbara idéer. Du ska vara vid god vigör. Bra och ökad inkomst ska du kunna få. Nästan allt vad du önskar kan bli infriat. Vill du testa i spel så är chansen till vinst god.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nu får du chans att göra en utbildning som har med en ny tjänst att göra. Det bör vara bra för dig och du är populär, för stjärnorna talar om framgång. Nu kan du få lyckan att vinna i ett spel och det kan komma genom obligationer eller bank. Nu bör du få gott om pengar. Du ska ha en god ekonomi.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Den som sysslar med affärer får en bra dag. Får du provision på det sålda så kan du få höra att du är framgångsrik. Ditt glada sätt sprider glädje. Var snål med dina pengar och betala bara det nödvändigaste. Du kommer att få utlägg snart, så spara. Spela inte nu, det här är ingen dag för vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det tycks vara slut på arbete för dig, eller också så är du inne i en lite håglös period. Se upp för infektioner så klarar du hälsan på en behaglig nivå. Nu bör du få det trivsamt. Du kan bli bjuden till en glad fest, man tycker om ditt så öppenhjärtiga sätt. Du får en dag med rar kärlek.