Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester i Funäsdalen
Sommarsemester i Funäsdalen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2499,00
SEK
Weekend vid havet i Bohuslän
Weekend vid havet i Bohuslän

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Kryssning till Wien
Kryssning till Wien

Segeltur på Donau med M/S Kaiserin Elisabeth Passau-Linz-Wien
1 övernattning på 4-stjärnigt hotell i Linz
3 övernattningar på 4-stjärnigt hotell i Wien
Se hela resans innehåll
4499,00
SEK
Vintersemester i Sälen
Vintersemester i Sälen

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x 2-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
I hjärtat av Karlshamn
I hjärtat av Karlshamn

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Dagshoroskop
Måndagen den 08 februari
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Det verkar bra det du gör och du får nog räkna med att man kommer att visa dig sin uppskattning, men hur det vet jag inte. Du tycks vara i toppform. Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för ditt så förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Vänner tycker om dig. Här får du en ganska ordinär dag när det gäller vänskap. Posten ska dock innehålla spännande förslag - kanske ett brev som handlar om kärlek.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Den goda hälsan ska vara din bästa vän. Här bör du vara försiktig med vad du säger och gör i kärlek. Akta dig för intriger och kärleksyra, var diskret och stillsam så får du bästa glädjen.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du är nyfiken på en ny tjänst och du tycks ha aptit på det nya, men du ändrar nog inte mycket. Rutiner inom arbetet är bäst. Du ska vara sund. Nu ska du vara försiktig med hur du uttalar dig om kärlekslivet. Missförstånd kan uppstå, så var diskret! Låt rutiner råda inom kärleken.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Nu blomstrar din kärlek så rart och du känner trygghet i att du har det så bra med hjärtevännen. Resor kan bli romantiska, du kan nu få kärlekslycka. Du måste vara duktig för här kan du få en större inkomst. Du kan också få en konstnärlig gåva. Men vinstchans i spel tror inte stjärnorna på.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Resor i arbetet kan ge dig framgång. Något med hälsa och skrift gör dig frisk. Har du funderingar om din hälsa så har du rätt i dina funderingar. Du ska ha lättare för att göra inköp till din bostad nu och det kan tyda på att du får vinst i spel. Men i alla fall, var försiktig med din ekonomi.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Ser du på en film i din bostad eller kopplar av med en bok? I alla fall så kan du komma att få en trivsam hemmakväll och även chans till romantik. Studier av något slag tror jag att du kan investera i. Det verkar rätt, för du tror ju på dig själv. Spela snålt, då stjärnorna inte ser någon spelvinst.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Splittra dig inte med för många aktiviteter. Försök att ägna dig åt ditt arbete, det är just inom arbetet som stjärnorna tror på framgång för dig. Det kan vara så att ett förlag hör av sig till dig, och det kan röra sig om pengar. Spel på hästar kan ge vinst, för du har lyckan med dig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Nu verkar du ha bästa och raraste framgången i din egen familj. Dina vänner är bra, men du ska bestämma själv hur du vill ha det i kärleken. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
På arbetet ska du vara försiktig och inte överanstränga dig, för här gäller att rutiner är bästa arbetstakt. Du tycker att du orkar, men stressa inte. Nu kan det vara någon som vill låna pengar av dig. Går du med på det så skaffa papper med säkerhet, fast bäst ligger pengarna i din börs.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Någon kommer att överösa dig med kärleksfulla ord. Det kan bli tal om gemensam framtid. Din vän har stora förhoppningar på dig och kärleken blomstrar. Nu kan det vara så att du skaffar nya kontakter som blir bra för din ekonomi. Du kan även göra en spelvinst nu. Visserligen liten, men ändå en vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Vill du söka nya vänner och kontakter nu så är tiden till din fördel. Men att förändra i din kärlek tror inte stjärnorna leder till större lycka. Ekonomin verkar vara som bäst nu. Det måste vara tryggt, och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare, men även en spelvinst hägrar.