Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester med utsikt över Zell am See
Sommarsemester med utsikt över Zell am See

7 övernattningar
7 x frukostbuffé
6 x 4-rätters middag
Se hela resans innehåll
3549,00
SEK
Sommarsemester på herrgård nära Vänern
Sommarsemester på herrgård nära Vänern

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
2899,00
SEK
Herrgårdssemester nära Vänern
Herrgårdssemester nära Vänern

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1499,00
SEK
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 3-rätters candlelight dinner
Se hela resans innehåll
1849,00
SEK
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters candlelight dinner
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK

Dagshoroskop
Tisdagen den 28 april
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Visst är det ibland lite tröttsamt att gå iväg till jobbet. Men du har det tryggt. Ditt positiva sätt att lyckas i det mesta gör andra avundsjuka. Uppvaktning och gåvor kan du få uppleva nu och du strålar som en sol av lycka. Kärleken bör vara helt till din fördel, ja, till och med lyckosam.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Du kan känna dig lite ensam, men vänner tycker bra om dig. Du kan även få brev med kärt innehåll. En fest för kärleken kan göra dig populär. Sysslar du med försäljning så kan det vara så att din inkomst nu kan öka. Här kan du få pengar genom en spelvinst. Lyckan ska vara störst med lotto.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Du bör vara öppen för att ta egna initiativ och se positivt på allt nytt. Har du egna idéer om ditt arbete så är det rätt tid att föra fram dem nu. När det gäller din ekonomi så ska den vara bra, men någon ökad inkomst är inte på väg. Spelar du så var sparsam, för vinst tror inte stjärnorna på.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Det kommer att dröja ytterligare innan besked kommer angående ett arbete som du gärna vill komma ifråga för. Du har ett härligt friskt och bra sätt. Vill du ha svar i ett kärleksfullt frieri så får du ett nej, avvakta med förhoppning om ett ja. Nu gäller att välja dina ord om du vill slippa bråk.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Arbetstiderna kan komma att ändras för dig och det tror jag inte att du kommer att ogilla. Du verkar vara så positiv nu. Men varför felsöker du andra? Nu kan du få romantisk inspiration genom någon film som du ser. Du bör få det trivsamt och ha fina vänner hos dig. Dagen är rart romantisk.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Byggnader talas det om att det ska ändras på, det kan tyda på en förbättring på ditt jobb. Men rutiner är bäst för dig. Du är sund. Nu kan spännande kläder vara av betydelse för dig när det gäller att vinna en väns hjärta. Hela du är som en magnet och drar kärleken till dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Nu har du inte någon större framgång med det romantiska. Du borde vara mer överseende med de dina och ägna mer tid åt familjeangelägenheter. Du är så ekonomiskt stabil, så det måste vara en fröjd att få vara din kollega. Stjärnorna tror på att du förbättrar din ekonomi, men inte genom spel.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Det absolut lyckliga tycks dominera din tillvaro i allt som rör kärlek. Det finns bara trivsamma inslag här. Det kan också bli tid för en glad fest. Nu kan det vara många som önskar vara i din gemenskap. Det beror på att de känner på sig att du kan få vinst och de vill spela ihop med dig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Det kan talas om ändrade arbetstider, men det blir inte någon nackdel för dig. Tvärtom så tycker du att du har fått det bättre. Du är sund och frisk. Får du chans till en extra inkomst så borde du ta den, för nu tycks det vara ont om pengar. Spelvinsterna uteblir. Här är bästa vinst att spara.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Det kan nu bli en aning tröttsamt med arbetet. Så är det ganska så ofta, men du är i alla fall duktig och din hälsa bör vara sund. Idrott och kärlek, just den kombinationen kan nu göra att du får uppleva verkligt rar romantik - och det framgångsrikt. Kärleken är i topp.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Finns det möjlighet för dig att resa i ditt arbete nu så tror jag att du får en rolig dag. Du är en glad vän med stor humor. Din hälsa ska vara bra. Man tror att du trycker egna pengar, så bra som din ekonomi är. Du bör även ha god chans till vinst i spel, så en liten insats kan ge utdelning.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det kan vara så att du får vara lärare på ditt arbete. Du kan instruera andra på ett lättfattligt sätt. Du vinner framgång och utstrålar sundhet. Det kan bli dyrt för dig nu. Räkningar kan bli högre än vad du trott och inköp blir det också, så det här verkar dyrt. Stjärnorna tror inte på spelvinst.