Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Semester i Dalarna
Semester i Dalarna

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
1399,00
SEK
Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Maritimt hotell i Schleswig
Maritimt hotell i Schleswig

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1149,00
SEK
Nyårssemester med middag i Schleswig
Nyårssemester med middag i Schleswig

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Lyxig minisemester i Hobro
Lyxig minisemester i Hobro

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag
Se hela resans innehåll
1149,00
SEK

Dagshoroskop
Onsdagen den 03 september
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du är nyfiken på en ny tjänst och du tycks ha aptit på det nya, men du ändrar nog inte mycket. Rutiner inom arbetet är bäst. Du ska vara sund. Kultur är det som ger dagen dess vinst. Du kan få vara med att lära/lära ut det som har med traditioner att göra. Direkt spel ger dig ingen vinst.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Vänliga ord och positiva leenden ska nu komma i din väg. Vill du göra en kort resa så bjuder den på romantik. Så res om du vågar utmana romantiken. Nu verkar allt roligt och spännande nytt för dig. Din ekonomi verkar lyckosam, bra och stabil, men vinst i spel tror stjärnorna inte på.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Det måste bara vara bra det du gör i arbetet, för du kan få beröm just för din duglighet. Skin som en sol över alla superlativ, det är du värd. Det är så skönt och behagligt runt dig nu och du verkar med all rätt vara lycklig i ditt kärleksförhållande. Även vänner får du lycka med under dagen.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du får det behagligt och rart tillsammans med hjärtevännen. Det är det trygga som präglar din tillvaro. Att bjuda hem gäster nu är att få mer glädje. Kostnader i massor tycks du få nu, men du har nog räknat med dem och har en reserv att ta till. Spelvinst tror jag inte på nu, så bäst är att spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Det är möjligt att du nu får höra att du är en fin vän. Det måste vara roligt att höra, du är värd det. Men du är också en kärleksfull vän. Har du chans till en resa så får du fin avkoppling, och jag tror att den ekonomiskt är till din fördel. Snåla i spel, då stjärnorna inte tror på vinst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Ditt arbete verkar kännas tråkigt och inte gör det rutinmässiga dig speciellt glad heller. Här gäller det att bita ihop, så går även den här dagen. Nu bör du använda dig av hela ditt diplomatiska tänkande för att få lycka i kärlek. Kärleken befinner sig på en mycket låg nivå.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Vackra romantiska ord kan du få höra, det är så rart så jag hoppas att det verkligen blir så. Du kan få det kärleksfullt, och det är du väl värd. Visst är du sparsam, och just nu passar det bra att ha en extra slant. Här talas det om att du kan få räkningar. Att pröva på spel är inte vinstrikt.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Här ska du verkligen kunna komma att få det romantiskt rart. Gammal som ny kärlek, allt tycks vara till din raraste fördel. Kärleken trivs hos dig. Det kan vara så att du får chans att medverka i en affär, och den kan vara bra. Får du önska dig en gåva så kan obligationer vara bästa val.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Romantiska möten som görs nu är bara tillfälliga. Här är det positivt att egenkärt tycka bäst om sig själv. Kärleken finns där, men är ganska så svag. Något som kan vara antikt tycks komma till dig nu, är det en gåva så måste det vara givet med stor kärlek. Lotto verkar vara bäst av alla val i spel.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Du kan få svårt att fatta ett beslut om att ta en ny tjänst som bjuds dig, den är smickrande för dig. Hälsan ska vara i bästa topp. Ge en present till din bästa vän, även ett sällskapsdjur ska du räkna in i ditt hjärta. Du verkar så varligt, akta de dina. Bäst har du det i hemmiljö.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Visst är det trevligt med rar romantik, fast nu kan det vara så att du inte alls får det svar som du önskat. Nej, det här är ingen dag för romantik. Får du en invit till fest så gå. Jag tror att du där kan knyta en ekonomiskt fördelaktig kontakt. Vinstchansen i spel är dock dålig, så avstå.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Berömmande ord borde du nu kunna få höra om dig själv. Du måste bara vara en snäll och glad arbetskamrat, annars får du inte höra sådana vackra ord. Att satsa på hälsan kan vara det mest intressanta nu. Det kan kosta en del, men bör ge dig lyckat resultat. I spel blir det bara förlust.