Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommarsemester vid Danmarks kust
Sommarsemester vid Danmarks kust

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x 2- rätters middag
Se hela resans innehåll
2449,00
SEK
Kalmars historiska charm
Kalmars historiska charm

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1299,00
SEK
Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Idyllen Åkersberg i Skåne
Idyllen Åkersberg i Skåne

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagskaffe
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Paradiset på den tyska vinvägen
Paradiset på den tyska vinvägen

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
1 välkomstdrink
Se hela resans innehåll
3099,00
SEK

Dagshoroskop
Onsdagen den 04 maj
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Trivsel dominerar dagen och du får det rart och avkopplande. Det är du värd. Blir du bjuden till fest så bara gå så bjuder du in glädjen i ditt liv. Ekonomiskt verkar allt bra för dig. Allt är trivsamt, och vill du bjuda till fest så kommer dina gäster gärna. En liten slant kan ge en liten vinst i spel.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Den kärlek som du vill ha kvar ska du nu i dag ömt passa. Ge din vän en present och var godsint. Det ger dig ömhetsbetydelser tillbaka. Dina pengar verkar trygga och de förräntar sig väl. I spel vinner du nog bara något smått, om du vinner alls. Du ska vara klok och spara dina slantar.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Det mesta ska vara bra för dig i arbetet. Det kan också talas om ändrade arbetstider, och det är nog inte dumt. Frisk ska du vara, glad och pigg. Räkningar och höga utgifter kan nu komma. Det verkar inte så roligt. Så var försiktig med dina slantar, i spel ser det bara fattigt ut.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Något byggs om eller ändras i ditt arbete och det blir verkligt bra. Glädjen ska följa dig i arbetet och du ses skina som en sol av lycka och sundhet. Din ekonomi bör vara bra nu, även om du skulle vilja ha en lite större "råge" på pengarna. Du vinner inte i spel, men du har lycka med din ekonomi.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Nu flyter ditt arbete i en lugn och fin takt. Tjatigt tycker en del, men du trivs bra. Det verkar så trivsamt för dig och din hälsa domineras av glädje. Utlandsresor kostar en del och nu kan det vara aktuellt för dig att planera en sådan. Jag tror inte på spelvinst nu. Att spara är det absolut rätta.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Var försiktig och trötta inte ut dig i onödan nu med ditt arbete. Kan du unna dig en dags ledighet så får du tillbaka din energi igen. Hälsan är god. Goda utsikter för ny uppvaktning, från en person med enbart goda avsikter. Vill du förändra något så är tiden gynnsam för ny kärlek.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Glada skratt och vänliga tongångar ska komma i din väg. Nu vill det vänliga bo hos dig och du blir rart omtyckt. Kärleken ska vara på topp. Planerar du en resa just nu så var sparsam då den kan kosta dig mer än du planerat. En spelvinst tror jag inte kan ge så mycket i vinst, så var sparsam även där.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du bör vara försiktig med vad du säger och gör i kärleken. Du skulle hellre vara lite mer med dig själv och koppla av i egen skön hemmiljö. Stjärnorna talar om att du har en lugn och fin dag för din ekonomi. Det ekonomiska bör vara tryggt och bra, men det blir ingen spelvinst att skryta med.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Du är så idog i ditt arbete, och om du nu får en chans till en utbildning så tror jag att den gör dig än mer effektivare. Du är en verkligt sund vän. Inslag av trivsel och vänliga handlingar ska du kunna få uppleva. Även i det romantiska får du det rart. Men bäst blir det i umgänget med vänner.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nu kan det vara något nytt som ska startas på din arbetsplats. Det verkar roligt med det nya, men det är mer arbetskrävande. Du tycks bli piggare. Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för ditt så förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. Var uppvaktande till den vän du älskar, det är inte fel att visa dig kärleksfullt rar. Bråk ska du akta dig för nu, kärleksfulla ord är bättre.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Vill man ändra i ditt arbete så tror jag att du har det bäst som det redan är. Att förändra nu i arbete är inte det bästa. Var aktsam om din hälsa. Översvallande vänliga handlingar kan du få, men gallra i det vänliga och bli inte duperad av falsk inställsamhet. Genomför bara egna idéer.