Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Fantastisk utsikt över Mosel
Fantastisk utsikt över Mosel

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 3-rätters middag
Se hela resans innehåll
2599,00
SEK
Rügen - Tysklands vackraste semesterö
Rügen - Tysklands vackraste semesterö

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x stor temabuffé
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Rügen - Tysklands vackraste semesterö
Rügen - Tysklands vackraste semesterö

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x stor temabuffé
Se hela resans innehåll
1199,00
SEK
Rügen - Tysklands vackraste semesterö
Rügen - Tysklands vackraste semesterö

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
2 x stor temabuffé
Se hela resans innehåll
1949,00
SEK
Kalmars historiska charm
Kalmars historiska charm

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK

Dagshoroskop
Lördagen den 20 december
Annons
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Någon vill ändra i ditt arbete. Vill du inte det så gäller det att här säga sin bestämda åsikt. Var dock vaken för det nya. Du verkar veta vad du vill. Den vän du har vid din sida bör vara den raraste, och ni har det så fint tillsammans. Är du fri så har även du det bra i kärlek, och bröllop hägrar.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Försäljning verkar kunna gå bra under den här arbetsdagen, så har du med det att göra i ditt arbete så är du dagens vinnare. Även hälsan är på topp. Att vila är dagens bästa handling i kärlek. Kan du vara på annan ort än bostaden så får du det omsorgsfullt och rart. Romantik verkar inte vara som bäst.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Undvik att irritera din omgivning i arbetet nu. Andra kan vara så stingsliga nu. Är du mer med dig själv så tror jag att du har det allra bäst. Det är ditt eget humör som är största hindret för dig när det gäller kärlek. Du bör vara mer för dig själv, göra sådant som du inte hunnit med.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du är så idog i ditt arbete, och om du nu får en chans till en utbildning så tror jag att den gör dig än mer effektivare. Du är en verkligt sund vän. Ta det lite lugnare nu, i allt vad som rör kärlek. Här verkar det bäst att ägna sig mer åt hemmet. Med vänner och familj har du en bra dag.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Den som kan sköta sitt arbete ifrån bostaden är nog den som är dagens mest idoga arbetskraft. Du är idérik och sund, och har glädje att vänta. Såväl hos andra som i din egen bostad kan du nu få uppleva inslag av romantik. Det är så härligt och hela du tycks skina av raraste kärlekslycka.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Nu kan du få den uppvaktning av en vän som du länge hoppats på. Det romantiska är verkligt bra för dig nu i dag, och vännerna trivs bra med dig. Vill du köpa något nytt till dig eller din bostad så är det rätt tid för det nu. Lyckan att få vinna i spel verkar stor, och nu kan du ha den turen.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
De åsikter som du tidigare haft om ditt arbete ska nu kunna bli förverkligade. Att tro på sig själv är nu att få framgångslycka i arbete. Du är sund. Du ska vara försiktig med dina pengar och bara unna dig det nödvändigaste. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så avstå från spel.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Låt rutiner vara det bästa för dig i arbetet. Arbeta i din egen takt och låt dig inte påverkas av andras jäkt. Får du chans att vila är det bäst. Du får uppleva kärleken i dess bästa tappning. Du måste bara komma att känna dig omtyckt, så nog är du en fin vän. Njut av dig själv, det är du värd.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Dagen verkar bli framgångsrik inom ditt arbete. Det måste vara positivt för dig och du får en eloge för din arbetsinsats. Även hälsan är god. Pengar vållar dig inte några bekymmer. Nu kan du också få ett besked om en spelvinst. Dagens eftermiddagstimmar är nog bäst för spel.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Ditt arbete verkar kännas tråkigt och inte gör det rutinmässiga dig speciellt glad heller. Här gäller det att bita ihop, så går även den här dagen. Nu tror jag att du kommer att ägna dig mer åt hemmets lugna vrå. Du har behov av att just få vara lite mer med dig själv, och det är bästa kärleken.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Här är bäst att låta kärleken vara mer stillsam, ska du njuta så är det mer av dig själv än av en ny vän. Bästa kärlek finns i ditt eget sköna hem. Du kan få extra pengar genom något du säljer privat. Bäst vinstchans bör du få genom att sälja, men spara pengarna - det är bästa vinsten.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det romantiska och rara dominerar din tillvaro denna dag, och planerar du en liten måltid med din vän så får du kärleksfull lycka i gensvar. Din ekonomi är god, men det är nog inte fel av dig att försöka spara. I spel tror jag bara på chans till mindre vinst, så var sparsam.