Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Schleswig-Holsteins idyll
Schleswig-Holsteins idyll

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 3-rätters middag/buffé
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Weekend i Stockholms skärgård
Weekend i Stockholms skärgård

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. kaffe
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Sommar i Stockholms skärgård
Sommar i Stockholms skärgård

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
2149,00
SEK
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x middagsrätt inkl. sallad
Se hela resans innehåll
2099,00
SEK
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark
Sommar, sol och nöjen i sköna Danmark

4 övernattningar
4 x frukostbuffé
4 x middagsrätt inkl. sallad
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK

Bakat
Ett annorlunda recept på blåbärspaj, lite amerikansk känsla över den. Kombination av len blåbärsfyllning, frasig smulpaj och seg maräng fungerar riktigt bra ihop. Tycker du dessutom om choklad kan jag garantera att det här blir en hit!
Blåbärspaj med choklad och marshmallows (från Marias kakburk)
Smulpaj
150 g smör
1 dl socker
2,5 dl mjöl
Fyllning
2 msk socker
Ugn: 200 grader
Gör så här
  1. Hacka samman alla ingredienser till smulpajen i en matberedare och lägg hälften av smulorna i en pajform. Tryck till dem lite och grädda skalet på 200 grader i 6-8 minuter.
  2. Vänd runt blåbären i socker och potatismjöl, lägg det i formen.
  3. Hacka chokladen och blanda ihop det med pajsmulorna. Fördela smulblandningen över blåbären.
  4. Grädda pajen i 20-25 minuter.
  5. Lägg på marshmallows och grädda ett par minuter så att de får färg.
  6. Servera med vaniljglass.
Smaklig måltid
Foto: Maria Berneclou
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog