Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2749,00
SEK
Weekend på skönt strandhotell i Danmark

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
1249,00
SEK
Minisemester under sommaren på skönt strandhotell i Danmark

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x 2-rätters middag/buffé
1799,00
SEK
Sommarsemester på skönt strandhotell i Danmark

5 övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2999,00
SEK
Bland bergen i Österrike

7 övernattningar
7 x frukostbuffé
1 x kaffe & kaka
Se hele opholdets indhold her
3049,00
SEK

Gör så här
  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Skala och hacka löken och fräs i en kastrull utan att den får färg.
  2. Tillsätt riset och fräs i 1 minut. Tillsätt vinet och låt det koka in. Späd med buljongen lite i taget tills den kokat in.
  3. Rör regelbundet och fortsätt späda. Koktiden är ca 20 minuter. Dela sparrisen i bitar och rör ner i risotton tillsammans med ost. Krydda med peppar.
  4. Krydda fiskens köttsida med salt och peppar. Stek fisken med skinnsidan ner i smör på svag värme i 4 minuter.
  5. Vänd och stek köttsidan i 2 minuter. Servera med risotto, citron och tomater.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog