Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Sommar i Gudbrandsdalen
Sommar i Gudbrandsdalen

5 x övernattningar
5 x frukostbuffé
5 x 2-rätters middag/buffé
2849,00
SEK
Möllns medeltida romantik
Möllns medeltida romantik

3 övernattningar
3 frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1399,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1249,00
SEK
Sommar i caféstaden Alingsås
Sommar i caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1799,00
SEK
Caféstaden Alingsås
Caféstaden Alingsås

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x eftermiddagskaffe med bulle/wienerbröd på Ljungblads Konditori
Se hela resans innehåll
1599,00
SEK

Gör så här
  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Skala och hacka löken och fräs i en kastrull utan att den får färg.
  2. Tillsätt riset och fräs i 1 minut. Tillsätt vinet och låt det koka in. Späd med buljongen lite i taget tills den kokat in.
  3. Rör regelbundet och fortsätt späda. Koktiden är ca 20 minuter. Dela sparrisen i bitar och rör ner i risotton tillsammans med ost. Krydda med peppar.
  4. Krydda fiskens köttsida med salt och peppar. Stek fisken med skinnsidan ner i smör på svag värme i 4 minuter.
  5. Vänd och stek köttsidan i 2 minuter. Servera med risotto, citron och tomater.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog