Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Weekend i soliga Karlstad
Weekend i soliga Karlstad

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x eftermiddagsfika m. hembakat & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1099,00
SEK
Minisemester i soliga Karlstad
Minisemester i soliga Karlstad

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
3 x eftermiddagskaffe m. kaka & våfflor m. sylt & grädde
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Legendariska Kühlungsborn
Legendariska Kühlungsborn

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x välkomstdrink
Se hela resans innehåll
1549,00
SEK
Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK

Gör så här
  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Skala och hacka löken och fräs i en kastrull utan att den får färg.
  2. Tillsätt riset och fräs i 1 minut. Tillsätt vinet och låt det koka in. Späd med buljongen lite i taget tills den kokat in.
  3. Rör regelbundet och fortsätt späda. Koktiden är ca 20 minuter. Dela sparrisen i bitar och rör ner i risotton tillsammans med ost. Krydda med peppar.
  4. Krydda fiskens köttsida med salt och peppar. Stek fisken med skinnsidan ner i smör på svag värme i 4 minuter.
  5. Vänd och stek köttsidan i 2 minuter. Servera med risotto, citron och tomater.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog