Annons
Annons
Annons

Annons
Annons

Res på egen hand

Stralsund och Rügen
Stralsund och Rügen

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
2 x 2-rätters middag
Se hela resans innehåll
1699,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
2349,00
SEK
Minisemester på Öland
Minisemester på Öland

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 2-rätters middag inkl. aperitif
Se hela resans innehåll
1649,00
SEK
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck

2 övernattningar
2 x frukostbuffé
1 x 3-rätters candlelight dinner
Se hela resans innehåll
1449,00
SEK
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck
Bo vid stadsporten Holstentor i Lübeck

3 övernattningar
3 x frukostbuffé
1 x 3-rätters candlelight dinner
Se hela resans innehåll
1849,00
SEK

Bakat
Knapriga skorpor med mycket chokladsmak.
Chokladbiscotti
Det här behövs till 75 st:
3 1/2 dl socker
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
Ugn: 200° och 100°
Gör så här
  1. Rosta mandeln i en torr stekpanna och låt den svalna. Rör smör och socker poröst och tillsätt äggen ett i taget under vispning.
  2. Blanda 6 dl mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten. Tillsätt mandel och grovt hackad choklad.
  3. Blanda samman till en deg och dela i fyra bitar. Använd eventuellt resten av mjölet vid utbakningen. Forma till längder och lägg på plåt med bakpapper.
  4. Grädda i 20 minuter. Skär längderna i sneda bitar och lägg med snittytan upp. Sänk ugnsvärmen till 100° och torka biscottin i ca 40 minuter tills de är torra.
Smaklig måltid
Foto: Olof Abrahamsson
Annons
Pin it

Vår bloggprofil

För dig som älskar att baka

Marias kakburk »

Bästa festmaten

Över 100 recept på smörgåstårta!

Våra bästa vintips

Massor av vintips - och passande recept!

Glutenfritt

Över 200 glutenfria kakor och bröd!

Heikkis veckohoroskop

Heikki Vesa - Hemmets Journals astrolog