Fick besök av yngste sonen med sambo igår kväll och dom hade en liten överraskning med sig till mig. Han vet precis hur han ska glädja sin ”lilla mamma”. Han och sambon hade bakat bröd till mig, ”Orustbröd” och det är supergott. Det hade jag inte förväntat mig att han skulle komma med så jag blev glatt överraskad där.

I måndags slutade jag lite tidigare från jobbet för jag hade ett par ärenden in till stan. Skulle köpa ny patron till min skrivare bl.a och jag var in på Di Moda samtidigt och hittade ett bra fynd, dom hade 70 % på julsakerna så det blev en bra slant billigare för mig. Man får passa på när tillfälle ges som det heter. Ska jag göra fler julgrupper som jag gjorde till I.A innan jul så var detta ypperligt bra saker för ändamålet.

Idag på fick jag nytt jobb igen, sitter med Intellivent fläktarna och hjälper till där för det andra jobbet som jag brukar hålla på med ligger jag så mycket +, skönt och veta. Känner ingen stress alls när det gäller det jobbet. Killen som hade det innan mig tyckte det var åt hel…e för stressigt för hans del men så känner inte jag. Inte när jag vet att jag ligger så bra till nu. Men det är väl antagligen för jag tycker det är så roligt det jag gör och håller på med som gör att jobbet går så lätt. Trivs kanonbra med det. Roligare jobb får man leta efter.